13600K işlemcim için soğutucu almak istiyorum.
Genellikle 55-60 bazen 73-74 derecelerde geziyor. Sıvı soğutma mı kule tipi kaliteli soğutma mı tavsiye edersiniz?
Elimdeki soğutucu ID-Cooling SE-224-XT Black V2 4pin PWM 120mm.
En ucuz DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.754,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.754,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sıvı soğutma riskli değil mi peki hocam açıkçası o da kafama takılıyor. Su falan kaçarsa diye endişe ediyorum. 40-45k'lik sistem bi boru yüzünden gg olsun da istemiyorum ama almayınca da sıcaklık düşmüyor.
Sıvı soğutma riskli değil mi peki hocam açıkçası o da kafama takılıyor. Su falan kaçarsa diye endişe ediyorum. 40-45K'lik sistem bir boru yüzünden gg olsun da istemiyorum ama almayınca da sıcaklık düşmüyor.
O nedir hocam bilgilendirme şansın var mı? Bu sertifika sızdırma gibi bir durum olduğunda hasar gören parçaların tamir veya değişim ücretini karşılamıyordur değil mi?