13600K işlemci için sıvı mı kule tipi soğutma mı?

O nedir hocam bilgilendirme şansın var mı? Bu sertifika sızdırma gibi bir durum olduğunda hasar gören parçaların tamir veya değişim ücretini karşılamıyordur değil mi?
Sızdırmazlık sertifikasında ürün önceden fabrikada denenmiş ve testlere tabi tutulmuştur.Onun amacı bu.Hatta benim kuzenim aldı ve hiç sorun yaşamadı.

Sıcaklık değerleriniz gayet normal, yakın zamanda/önümüzdeki 1-2 sene içinde yükseltme yapmayı düşünmüyorsanız 224 XT ile devam edebilirsiniz.
Aksi bir durumda bütçenize göre kule tipi veya sıvı soğutma tercih edilebilir.

Peki sizce mevcut sıcaklığım nasıl? CPU'nun ömrü bu sıcaklıklarda kısalır mı?
Hayır öyle bir durum söz konusu değil.

1684448543645.png

5 dakikadır %100 yük testi yapıyorum. Hiçbir şekilde 78 derecenin üstüne çıkmadı. Genelinde 77 derecede sabit kaldı. 5 dakika boyunca aktif olarak pc'de kullanım yaptım hiçbir donma kasma yaşamadım. Bu değerler sizce de sağlıklıysa yeni soğutucu almayacağım. Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

@MERT1548 @540312 @Merdo34 @balikeat @479595

Eki Görüntüle 1784173

5 dakikadır %100 yük testi yapıyorum. Hiçbir şekilde 78 derecenin üstüne çıkmadı. Genelinde 77 derecede sabit kaldı. 5 dakika boyunca aktif olarak PC'de kullanım yaptım hiçbir donma kasma yaşamadım. Bu değerler sizce de sağlıklıysa yeni soğutucu almayacağım. Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Oyunda böyle bir yüke girmeyeceğinden bence sıcaklık sıkıntı değil ben olsam hava soğutucuyla devam ederdim diğer arkadaşın dediği gibi eğer tek fanlıysa belki 2 fanlı yapardım.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı