ErdemTopcu
Kilopat
- Makaleler
- 1
oyun haricinde takılmıyorsan hava soğutma ideal, takılıyorsan sıvı soğutma elzem
Sızdırmazlık sertifikasında ürün önceden fabrikada denenmiş ve testlere tabi tutulmuştur.Onun amacı bu.Hatta benim kuzenim aldı ve hiç sorun yaşamadı.O nedir hocam bilgilendirme şansın var mı? Bu sertifika sızdırma gibi bir durum olduğunda hasar gören parçaların tamir veya değişim ücretini karşılamıyordur değil mi?
Hayır öyle bir durum söz konusu değil.Peki sizce mevcut sıcaklığım nasıl? CPU'nun ömrü bu sıcaklıklarda kısalır mı?
Sıcaklıkların kötü durmuyor para dökmene gerek yok en azından benim fikrimce.
Eki Görüntüle 1784173
5 dakikadır %100 yük testi yapıyorum. Hiçbir şekilde 78 derecenin üstüne çıkmadı. Genelinde 77 derecede sabit kaldı. 5 dakika boyunca aktif olarak PC'de kullanım yaptım hiçbir donma kasma yaşamadım. Bu değerler sizce de sağlıklıysa yeni soğutucu almayacağım. Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Değerler güzel, zaten oyunda bu kadar sıcak çalışmaz.Eki Görüntüle 1784173
5 dakikadır %100 yük testi yapıyorum. Hiçbir şekilde 78 derecenin üstüne çıkmadı. Genelinde 77 derecede sabit kaldı. 5 dakika boyunca aktif olarak pc'de kullanım yaptım hiçbir donma kasma yaşamadım. Bu değerler sizce de sağlıklıysa yeni soğutucu almayacağım. Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
@MERT1548 @540312 @Merdo34 @balikeat @479595
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.