13600KF vs R7 7500F

Mevcut anakartın K serisi bir işlemciyi tam potansiyeliyle çalıştırmaz, anakartın Z serisi olsaydı 13600kf al zaten uzun bir süre götürür diye şimdilik DDR5 geçemesen de olur derdim fiyat farkını göz önünde bulundurarak. 13600kf'nin overclock potansiyeli çok yüksek, güçlü bir işlemci ve undervolt'la daha verimli hale gelebilirdi. Elindeki anakarta takmak yazık olur. VRM' i kaliteli B serisi anakartın olsa neyse derdim.

Mevcut anakartın k serisi bir işlemciyi tam potansiyeliyle çalıştırmaz, anakartın Z serisi olsaydı 13600KF al zaten uzun bir süre götürür diye şimdilik DDR5 geçemesen de olur derdim fiyat farkını göz önünde bulundurarak. 13600KF'nin overclock potansiyeli çok yüksek, güçlü bir işlemci ve Undervolt'la daha verimli hale gelebilirdi. Elindeki anakarta takmak yazık olur. VRM'i kaliteli b serisi anakartın olsa neyse derdim.

ASUS H610M anakartım var.

AMD'ye geçersemde B650M k almayı düşünüyorum.

AMD'ye geçersemde B650M k almayı düşünüyorum.

Anakart öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Gigabyte'ın S2H ve D3HP serisinden uzak dur. MSI'ın B650M-B serisinden uzak dur. Uygun fiyatlı anakart için Asus Prime B650M-K ve R Türkiye'de çok kullanılıyor ama şahsen test ettiğim anakartlar değiller, detaylı incelemelerini de görmedim dolayısıyla VRM'leriyle alakalı kesin bir şey söyleyemem. 65 watt TDP'li işlemcilerden şaşmayacaksan B650M-P iş görür.

Bir sorum daha var 7400F ile 7500F in farkı ne baktığım zaman tek MHz düşük 300 kadar.

Bir sorum daha var 7400F ile 7500F in farkı ne baktığım zaman tek MHz düşük 300 kadar.

Çok fark yok ise o artan 1000 TL'yi anakarta vereyim diyorum.

Çok fark yok ise o artan 1000 TL'yi anakarta vereyim diyorum.

Bilen yok mu?

Son düzenleme:

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı