Çözüldü 13650HX 4050 170W adaptör yeter mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Berk04

Hectopat
Daha fazla  
Bu donanımda bir bilgisayarım var. Forumlarda görüyorum yetmiyor diye Lenovo ücretsiz 230W ile değişim yapıyormuş. Sizce gerek var mı?

4050 105W.
Malum laptop da anakart sorunu da var ben yaşamadım henüz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben limit koydum bataryaya 80'e kadar şarj ediyor. Ondan öyle bir şey görmedim. Sadece forumlarda gördüm herkes değiştiriyor ondan sormak istedim.
Anladım hocam, laptopun kronik sorunu ve çözümü bu şekilde. Yerinizde olsam birkaç kez limiti kaldırıp test ederdim, adaptörün iyisini alma şansı varken değerlendirirdim. Hem de drain durumu ne düzeyde anlamış olurdum. Ayrıca sorunu zaten her oyun yaşatmaz. Hem CPU hem GPU' ya fazlasıyla yük binen durumlarda gerçekleşecektir. İyi kullanımlar.
Ben limit koydum bataryaya 80'e kadar şarj ediyor. Ondan öyle bir şey görmedim. Sadece forumlarda gördüm herkes değiştiriyor ondan sormak istedim.

Anladım hocam, laptopun kronik sorunu ve çözümü bu şekilde. Yerinizde olsam birkaç kez limiti kaldırıp test ederdim, adaptörün iyisini alma şansı varken değerlendirirdim. Hem de drain durumu ne düzeyde anlamış olurdum. Ayrıca sorunu zaten her oyun yaşatmaz. Hem CPU hem GPU' ya fazlasıyla yük binen durumlarda gerçekleşecektir. İyi kullanımlar.

Çözüm
Çok teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…