"1366x768 60 Hz yapın" hatası

• Konuyu başlatan izoo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.806
Yer
Adana
Bilgisayarımı normal bir şekilde açamıyorum. Güvenli modda çalıştırarak yazıyorum şu anda. 1366x768 60 Hz yapın hatası ile karşılaşıyorum. Ekran siyah bir şekilde. Ekran kartı driverimi sildim tekrar yükledim ama olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımı normal bir şekilde açamıyorum. Güvenli modda çalıştırarak yazıyorum şu anda. 1366x768 60 Hz yapın hatası ile karşılaşıyorum. Ekran siyah bir şekilde. Ekran kartı driverimi sildim tekrar yükledim ama olmadı.

Hiç Hz ayarları veya çözünürlük ayarları ile oynadınız mı? Monitörünüz nedir? Ve görüntü ayarlarınızın fotoğrafını atar mısınız?

Monitörün çözünürlüğü nedir ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    32,1 KB · Görüntüleme: 89

Yanlış driveri yüklemiş olabilirsin. Çözünürlüğün üstüne çıkmış olabilirsin.

evet yanlışıkla yüksek bi çözünürlük seçtim ve açamıyorum normal şekilde bilgisayarı
Güvenli modda driveri sifirlamayi denedin mi ?
evet yanlışıkla yüksek bi çözünürlük seçtim ve açamıyorum normal şekilde bilgisayarı
Aynı sorun bende de olmuştu ama nasıl çözdüm hatırlamıyorum yıllar önceydi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı