13900k için sıvı soğutma ve kasa önerisi

Hocam ama 7800x3D oyunda en iyi. Diğer konularda değil.

O değil de 2. kez soruyorum siteyi bilen var mı?
Diğer konular derken? Render ve video edit de de acayip bir desteği var. Ama zaten bu işleri de genelde ekran kartı yükleniyor.

Sonuna kadar katılıyorum hocam ama intele niye öyle dediniz anlamadım. İntel de alınabilir o konuda pek bir sıkıntı yok bence.

Sonuna kadar katılıyorum hocam ama intele niye öyle dediniz anlamadım. İntel de alınabilir o konuda pek bir sıkıntı yok bence.
Yanim dedim sadece, ama toplayan arkadaşında neden aldığını bildiğini sanmıyorum. Topladığı parçalar çok da doğru seçimler değil. Hem bu seviyede bilgisayar toplama cesaretin varsa zaten kasa da bilirdin, basardın bi Fractured ya da Lian Li. Ya kendine çok güvenerek yanlış yapıyor ya da bilemedim.

Ben de anlamadım neden paraya kıyıp Suprim X almışta anakartı değişmemiş.

Hocam bu kadar bütçe var madem ben sizin yerinizde olsam full ROG STRIX kasa kurardım. Anakart ve PSU ASUS, Ekran kartı MSI biraz sırıtmış bence. Benim gibi ekosistem seven ruh hastaları beni anlayacaktır

PSU dikkatimi çekti de, yine ROG serisinin kaliteli ve daha uygun fiyatlı PSU'ları var. Bir RGB ve gösterge için fazladan 3-4 bin TL ödemek pek mantıklı gelmedi bana. Onun yerine çok güzel ROG STRIX anakart tercihi yapılabilir. Soğutucu olarak attıklarınızın içinden ROG STRIX olanı tavsiye ederim. ROG ürünleri genelde tuzludur ama en üst segment ürünlerdir (bence).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…