13900k için sıvı soğutma ve kasa önerisi

Intel olduğuna mı yanim, anakarta mı yanim, PSU'ya verilen paraya mı yanim?

Bu kadar paran varsa, özel kasa toplayan youtuberlar filan var, custom yapıyor hatta herşeyi optimum edip veriyor sana. Kasma kendin bu kadar bence, çünki belli bir bilgi eksikliği var, net.
Sonuna kadar katılıyorum hocam ama intele niye öyle dediniz anlamadım. İntel de alınabilir o konuda pek bir sıkıntı yok bence.

Sonuna kadar katılıyorum hocam ama intele niye öyle dediniz anlamadım. İntel de alınabilir o konuda pek bir sıkıntı yok bence.
Yanim dedim sadece, ama toplayan arkadaşında neden aldığını bildiğini sanmıyorum. Topladığı parçalar çok da doğru seçimler değil. Hem bu seviyede bilgisayar toplama cesaretin varsa zaten kasa da bilirdin, basardın bi Fractured ya da Lian Li. Ya kendine çok güvenerek yanlış yapıyor ya da bilemedim.

Yanim dedim sadece, ama toplayan arkadaşında neden aldığını bildiğini sanmıyorum. Topladığı parçalar çok da doğru seçimler değil. Hem bu seviyede bilgisayar toplama cesaretin varsa zaten kasa dabilirdin, basardın bir fractured ya da Lian Li. Ya kendine çok güvenerek yanlış yapıyor ya da bilemedim.

Ben de anlamadım neden paraya kıyıp Suprim X almışta anakartı değişmemiş.

Hocam bu kadar bütçe var madem ben sizin yerinizde olsam full ROG STRIX kasa kurardım. Anakart ve PSU ASUS, Ekran kartı MSI biraz sırıtmış bence. Benim gibi ekosistem seven ruh hastaları beni anlayacaktır :)

PSU dikkatimi çekti de, yine ROG serisinin kaliteli ve daha uygun fiyatlı PSU'ları var. Bir RGB ve gösterge için fazladan 3-4 bin TL ödemek pek mantıklı gelmedi bana. Onun yerine çok güzel ROG STRIX anakart tercihi yapılabilir. Soğutucu olarak attıklarınızın içinden ROG STRIX olanı tavsiye ederim. ROG ürünleri genelde tuzludur ama en üst segment ürünlerdir (bence).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı