14.000₺ sistem yorumu

B550-A Pro'nun hem düzeyi hem de soğutması daha iyi.

B550-A Pro olmuyorsa da B550M Mortar ya da B550M Bazooka olabilir.
Onlar da çok iyi modeller.
Bu dediğim anakartlara bakabilirsin. HDD sonradan alınabilir bir de.

Onlar mATX. Bence ATX daha iyi olur. Bileşenlerin sıkışık durmaması için.
Mortar yer yer A-Pro'dan daha iyi ama :)

ATX alması daha dolu gözükmesi ve bileşenler arası mesafe için iyi evet.

Bu arada istersen kasayı 100R yap. ARGB olsun.

Bu şekilde topladığımda 14112 gibi bir fiyat çıkıyor peki bu fiyatı düşürmemizin bir imkanı var mıdır? 😅 @Mithat Berhan @domates12

5600X fazla kazık. Düz 5600 çıkmasını falan beklersen daha iyi olur ve sinerji harici ayrı ayrı toplayamaz mısın?

Bu şekilde bir sistem oluşturdum düşünceleriniz nelerdir? Parçalar uygun ve uyumlu mudur, değiştirilmesi gereken bir şey var mıdır fikirlerinizi almak isterim.
Kardeşim bende şuan PC topluyorum. Sadece ekran kartı kaldı Gigabyt 3070 6900 3 fanlı al bunu alma .

Bu şekilde bir sistem oluşturdum düşünceleriniz nelerdir? Parçalar uygun ve uyumlu mudur, değiştirilmesi gereken bir şey var mıdır fikirlerinizi almak isterim.
Ekran kartı büyük olduğu için ekran kartının altındaki kablolar bazen takılamayabiliyor böyle bir sorunla karşılaştığım için ATX anakart almanız daha iyi olabilir

Bir de Depopark'dan 10700F'li bir sistem topladım kasa ve PSU'yu sinerjiden aldığım zaman toplam 13330'a geliyor sizce 10700F'li olanı mı almalıyım yoksa 5600X'li olanı mı? @domates12 @TechPowerUp1 @Mithat Berhan

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2020-12-17_224612_www.depopark.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2020-12-17_224612_www.depopark.com.png
    9,4 KB · Görüntüleme: 28
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı