14.000 TL civarı monitör önerisi

Bütçe
14000

PunkiesT

Hectopat
Daha fazla  
Görüntü kalitesini beğenmediğim MSI G274QPX marka monitörümün bir buçuk ay sonra zorlu süreç sonunda İncehesap tarafından iadesi onaylandıktan sonra kendime yeni bir monitör bakıyorum. IPS 1440p 27-32 arası olabilir Oyun ve video tarzı işler için görüntü kalitesi güzel olması şartı ile diğer monitörümü bu yüzden iade ettim. Seyir zevki ve oyun keyfini güzel çıkaracağım görüntü kalitesi güzel bir monitör monitör bakıyorum. Aşağıdaki listeden Dell Alienware AW2724DM model monitörü biri önermişti monitörden çok iyi anlayan biri varsa aşağıdaki listedende olur kaliteli bir monitör önerebilir mi 14000 TL civarlarında?

@PunkiesT @Saint Lucia

Yazdığımı okumadın sanırım :D Sadece monitör bakmıyordum görüntü kalitesi güzel arıyorum zaten bir iade ile uğraştım rastgele monitör bakmıyordum kaliteli güzel görüntüsü olan bir monitör arıyorum. Rastgele öneri aramıyordum kaliteli güzel monitör arıyorum görüntüsü ile pişman olmayacağım olması lazım.

Yazdığımı okumadın sanırım :D Sadece monitör bakmıyordum görüntü kalitesi güzel arıyorum zaten bir iade ile uğraştım rastgele monitör bakmıyordum kaliteli güzel görüntüsü olan bir monitör arıyorum. Rastgele öneri aramıyordum kaliteli güzel monitör arıyorum görüntüsü ile pişman olmayacağım olması lazım.
Hiçbirinden pişman olmazsın.

En son önerdikleri monitörde de öyle deniliyordu 1 buçuk ay boyunca iade etmekle uğraştım tüketici hakem heyeti ve Şikayet vardan sonra en sonunda kabul oldu görüntü kalitesizse bulanık ve cansızsa gene iade ne yazık ki

Hocam her monitör sizi tatmin etmeyebilir. 2K olarak 240Hz monitör zaten bir miktar görüntü kalitesinden feragat edicektir. Genede Gigabyte Aorus olan özellikle çok övülen bir monitör 2K olarak alınıcaksa benim de almayı düşündüğüm bir monitör.

Bu da güzel monitör bu arada.

Doğrudur bir şey diyemem mesela panelden anlayan görüntü mimarisi hakkında bilgisi olan hangi markanın hangi teknolojisi hakkında bilgisi olan demek istemiştim. Etiketliğim arkadaş bayağı bilgiliydi 1 ay önce bana Dell önermişti iadem anca kabul olunca tekrardan sorayım dedim. Monitörler arasında Dell Alienware AW2724DM almayı düşünüyordum 1 ay geçince tekrar sorayım dedim almadan önce.

Dell'in özellikleri daha iyi gibi viewden

Doğrudur bir şey diyemem mesela panelden anlayan görüntü mimarisi hakkında bilgisi olan hangi markanın hangi teknolojisi hakkında bilgisi olan demek istemiştim. Etiketliğim arkadaş bayağı bilgiliydi 1 ay önce bana Dell önermişti iadem anca kabul olunca tekrardan sorayım dedim. Monitörler arasında Dell Alienware AW2724DM almayı düşünüyordum 1 ay geçince tekrar sorayım dedim almadan önce.

Dell'in özellikleri daha iyi gibi viewden
Dell markası da güzeldir. Şunu da söyleyebilirim. Yaşadığınız problem illa monitör dandik olacak diye birşey yok. Oyunda sıkıntı olabilir monitörde yazılımda veya panelde bir hata olabilir. Sizin sistemde birşey olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı