14.000 TL'ye G513IH-HN002 alınır mı?

Bütçe
14.000
Bu arada Lenovo şu an ASUS'tan daha iyi bence şu rogstrixin kasası daha iyi duruyor ama soğutma açısından aynılar bazı asusularda sıvı termal macun var onların daha iyi ama bunda ondan olduğunu sanmıyorum bir de okul da asustan daha iyi durur bence asus çocuk işi gibi duruyor ama yine de zevk meselesi.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Biraz lenovo bilgisayar arastirayim.

14.000 TL'ye 1650 alınır mı sizce?

Ryzen 7 ASUS ROG STRIX modelini çok beğendim.

Okula da goturecegim için tasarımının iyi olmasını istiyorum.
Lenovo önermeyin lütfen.
Yorumları bayağı güzeldi, PC benim işimi görür ama sizden de fikirlerinizi alayım.
Hocam aslında AAA oyun düşkünü değilseniz asus daha iyi olur.7 saate kadar ekran süresi verebiliyor bu lenovo da max 3 maalesef.

Dostum bunun ki çok kolay emin ol korkmana gerek yok tak çıkar düşün televizyon kumandasıının pili gibi
Burada 16 GB var ama aradaki farka değmez

RAM'ler Max 700 desen arada 3bin TL fark var sence RAM takmamak için 2300 TL vermek mantıklı mı?
Hocam aslında AAA oyun düşkünü değilseniz ASUS daha iyi olur. 7 saate kadar ekran süresi verebiliyor bu Lenovo da Max 3 maalesef.

Laptop şarjda değilken 30 FPS belki oynar zaten çok mantıksız bir seçim olur yani

RAM'ler Max 700 desen arada 3bin TL fark var sence RAM takmamak için 2300 TL vermek mantıklı mı?

Evet mantıksız. Fakat 12 taksitle almayı planliyordum. İtopya'da öyle bir seçenek goremiyorum. Muadili olan bir şeyler önerebilir misiniz? Hepsiburada gibi sitelerden.
AAA oyunlarda şarjda değilken oynamayı denemiş miydiniz hiç?
Denemistim fakat AAA oyunlarin fazla meraklısı değilim. Oynayacagim cok fazla sistem isteyen oyun yok.

AAA oyunlarda şarjda değilken oynamayı denemiş miydiniz hiç?

Dediğim ile tam olarak alakası ne?

Laptop şarjda değilken 30 FPS belki oynar zaten çok mantıksız bir seçim olur yani.

Laptop şarjda değilken 30 FPS belki oynar zaten çok mantıksız bir seçim olur yani.

Arkadaş okula götüreceğim demiş. Okulda oyun oynamayacak herhalde dersler için kullanacağı için fazla ekran süresi iyidir.
Evet mantıksız. Fakat 12 taksitle almayı planliyordum. İtopya'da öyle bir seçenek goremiyorum. Muadili olan bir şeyler önerebilir misiniz? Hepsiburada gibi sitelerden.

Denemistim fakat AAA oyunlarin fazla meraklısı değilim. Oynayacagim cok fazla sistem isteyen oyun yok.

Hocam ekran kartı dışında ASUS her şeyi ile önde soğutma,işlemci,ekran süresi, malzeme kalitesi vs. karar sizin.

Son düzenleme:
Dediğim ile tam olarak alakası ne?

Arkadaş okula götüreceğim demiş. Okulda oyun oynamayacak herhalde dersler için kullanacağı için fazla ekran süresi iyidir.

Hocam ekran kartı dışında ASUS her şeyi ile önde soğutma,işlemci,ekran süresi, malzeme kalitesi vs. karar sizin.
Sadece okul için öneri yapacaksak ben daha uzun giden bataryalı hiç ısınmayan on numara ince ultrabooklar atabilirim bunlardan da daha güzel görünür.Ks gaming baktığına göre oyun oynama planı var 1650 nolursa olsun 3050ti varken söz konusu değildir aksini iddia ediyorsan etme bir daha da bilmediğin konular hakkında yorum yapma.

Sadece okul için öneri yapacaksak ben daha uzun giden bataryalı hiç ısınmayan on numara ince Ultrabook'lar atabilirim bunlardan da daha güzel görünür. Ks Gaming baktığına göre oyun oynama planı var 1650 ne olursa olsun 3050 Ti varken söz konusu değildir aksini iddia ediyorsan etme bir daha da bilmediğin konular hakkında yorum yapma.

Anlama kısmında sorunlarınız var herhalde. Arkadaş çok fazla sistem istemeyen oyunlar oynayacağım diyor niye ASUS'un o kadar artısı varken kullanmayacağı bir 3050 Ti alsın. Üslubunuza çekidüzen verin.

Anlama kısmında sorunlarınız var herhalde. Arkadaş çok fazla sistem istemeyen oyunlar oynayacağım diyor niye ASUS'un o kadar artısı varken kullanmayacağı bir 3050 Ti alsın. Üslubunuza çekidüzen verin.
Okulda laptoplar icin ozel sarj yeri var pil konusunda sorun yok. Demek istedigim rog strix gibi fazla sorunu olmayan 14.000 tlye 1650 almak mi? Yoksa 13.5k gibi bir fiyata 3050'li almak mi? 3050'li almaksa onerileriniz neler?(1650 de önerilebilir.) Max oynayacagim oyun forza 5

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı