14.1.2019 ikinci ise basliyorum

Maddi durumunuzun gayet yerinde olduğunu söylemiştiniz, WC temizlemek biraz kötü geldi bana yani tabii ki siz bilirsiniz.

Maddi durumumun iyi oldugunu hicbir yerde söylemedim :) Kendi zeytinyagiyla kavrulan bir insanim.
Vallahi is istir, tuvalat de temizlerim, hammallik da yaparim. Is olsun, isin hakki yani karsiligi verilsin. Mesele bu :)

Maddi durumumun iyi oldugunu hicbir yerde söylemedim :) Kendi zeytinyagiyla kavrulan bir insanim.
Vallahi is istir, tuvalat de temizlerim, hammallik da yaparim. Is olsun, isin hakki yani karsiligi verilsin. Mesele bu :)
Hocam işin hayırlı olsun.
Orada WC temizleyip buradan fazla para kazanıyorsunuz( saatlik ücret olarak) ahahahahaha😮

Aylık 14-15 gün çalıştığımı çoğunuz bilirsiniz den sonrasını okuyamadım. Hayır yani bildiğimiz ayın sadece 14-15 günü mü işe gidiyorsunuz yoksa çalıştığınız saatleri toplayınca mı 14-15 gün yapıyor? Eğer ayın 14-15 günü işe gidiyorsanız çok iyiymiş ya. Vallahi tam istediğim iş tipi. Kendi çapımda yetineyim az çalışayım ohh daha ne.:cool:

Aylık 14-15 gün çalıştığımı çoğunuz bilirsiniz den sonrasını okuyamadım. Hayır yani bildiğimiz ayın sadece 14-15 günü mü işe gidiyorsunuz yoksa çalıştığınız saatleri toplayınca mı 14-15 gün yapıyor? Eğer ayın 14-15 günü işe gidiyorsanız çok iyiymiş ya. Vallahi tam istediğim iş tipi. Kendi çapımda yetineyim az çalışayım ohh daha ne.:cool:

Aylik maksimum 15 gün calisiyorum bu 15 günün ortalama 11'ini 9 sat 4'ünü 10 saatlik is performansi ile calisiyoruz. Mola zamanlari haric :)

WC temizlemek biraz kötü geldi bana yani tabii ki siz bilirsiniz.
Adamın günde 2 - 3 saat WC ve Büro temizleyerek bizden fazla para alıyor.

Bence bizim burada çalışma koşullarımız "WC temizlemekten" daha beter gibi :D

Ben de hammallık yaparak çıkartıyordum harçlığımı. Ne yalan söyliyeyim hoşuma gidiyordu hem de vücut geliştirmiş oluyordum. En son yazın 7. kata buzdolabını 3 kişi zor çıkarttıktan sonra bir daha tövbeliyim. :D

Normalde 9 saat ama Pazar günleri 10 saat calisiyoruz ve sirketimizde 10 saat'den fazla calismak yasak. Daha dogrusu yasak degil ama is bitiminde özel taksiyle sizi evinize birakmak zorundalar falan cünkü 10 saatten fazla calisip kaza yaparsaniz (Herhangi bir kaza) BMW büyük cezalar ödemek zorunda kaliyor ve bu riske girmiyor.
Türkiye de 12 saat çalışıp üstüne mesai ücreti bile ödenmez iken; size özel taksi ile evinize kadar ulaşım sağlanıyor. Bu tür küçük detaylar, aslında yaşamı ve hayatı ne kadar değerli kılıyor insan sonradan fark ediyor. Evde canınız sıkıldığı için ve zaman geçirmek için işe giriyorsunuz, çok güzel bir şey. Bizler ise ay sonuna gelebilmek için ek işe girmek zorunda kalıyoruz. İkinci işinizde iyi çalışmalar, umarım sonsuza dek bu şekilde mutlu ve kaliteli bir yaşama sahip olursunuz.

Sevgilerle :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı