14-15 bin TL sistem toplama

MSI GeForce GTX 1650 OC,
Ryzen 5 4500 4.1 gHZ,
ASUS PRIME B450M K II 4400 MHZ
Goodram 1x16 3200MHZ
500 GB M2 KIOXIA SSD,
1 TB WB HDD 7200 RPM,
+ PHILIPS 243V 75 HZ monitör
+ 2 adet rampage set
böyle bir sistemi 13,660 gibi bir fiyata topladım. İtopya'ya giderek toplattırdım hepsi sıfır, sen daha iyi toplayabilirsin.
Hocam yanlış anlama ama sizi tırtıklamışlar.

13k'ya i3 12 ve 6700 veya 3060 sistem var.

@Frescosangre , @RobloxOyuncusu neye dislike attınız?

Pek fiyat/performans olmamış bu.
seneye üniversite geçeceğim dostum böyle bir sistem topladıysam üstüne monitör de dahilse daha iyisini toplar diye dedim.

Hocam yanlış anlama ama sizi tırtıklamışlar.

13k'ya i3 12 ve 6700 veya 3060 sistem var.

Sadece kasa 9,900 tuttu dostum. Seneye üniversite geçeceğim için RTX almadım.

Ve ayriyeten bu kasanın performansının videoları var, örneğin valorantta düşük ayarlarda 250 fps alıyor arkadaş, ben en yüksek ayarlarda 241 alıyorum.

@Frescosangre , @RobloxOyuncusu neye dislike attınız?

seneye üniversite geçeceğim dostum böyle bir sistem topladıysam üstüne monitör de dahilse daha iyisini toplar diye dedim.

Sadece kasa 9,900 tuttu dostum. Seneye üniversite geçeceğim için RTX almadım
Dostum o bütçeye rx 6600 sistem alabilirdin o yüzden dislike attım ben.

MSI GeForce GTX 1650 OC,
Ryzen 5 4500 4.1 GHz,
ASUS Prime B450M k II 4400 MHz.
Goodram 1x16 3200MHz.
500 GB M.2 Kioxia SSD,
1 TB wb HDD 7200 RPM,
+ Philips 243v 75 Hz monitör.
+ 2 adet Rampage set.
Böyle bir sistemi 13,660 gibi bir fiyata topladım. İtopya'ya giderek toplattırdım hepsi sıfır, sen daha iyi toplayabilirsin.

Aşırı pahalı ve çöp bir sistem olmuş. Alınmaz. Bütçe 30k civarı ve üstü olmadıkça Custom sistem toplanmaz. Anlayın artık bunu. Çok pahalı. Kampanyalı sistemler daha uyguna geliyor.

Aşırı pahalı ve çöp bir sistem olmuş. Alınmaz. Bütçe 30k civarı ve üstü olmadıkça Custom sistem toplanmaz. Anlayın artık bunu. Çok pahalı. Kampanyalı sistemler daha uyguna geliyor.
Şimdi şöyle anlatayım sana. Faiz kullanmak istemediğim için vade farksız bir yere gitmek istedim. Hazır sistem iki üç tane gösterdim hepsi tükenmişti. Zaten işlemciyi güncellemeyi düşünüyorum, ram de ilave edeceğim. Sistemi zaten 31 Aralık'da aldım ertesi gün zam geldi.

Şimdi şöyle anlatayım sana. Faiz kullanmak istemediğim için vade farksız bir yere gitmek istedim. Hazır sistem iki üç tane gösterdim hepsi tükenmişti. Zaten işlemciyi güncellemeyi düşünüyorum, ram de ilave edeceğim. Sistemi zaten 31 Aralık'da aldım ertesi gün zam geldi.
ve ayrıca sadece kasa 9,900. 1 TB HDD + 500 GB SSD her şeyi dahil. Monitör, 2 adet rampage seti vs. Windowsu, termal macunu her şeyiyle beraber 13,600.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı