S sh6ke Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #31 Dr. Who dedi: Hocam hiç bilmiyorum siz hangisini diyorsunuz. İlk kez mezuna kalacağım. Hocam bu video içerisinde sizin bahsettiğiniz konuları ne kadar sürüyor ve yazar eser için bir video not var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yazar-eser için video içerisinde konu anlatımı var. Kısa özet tekrar gibi anlatıyor bakabilirsin, tüm edebiyat konularını 9 saatte anlatıyor.
Dr. Who dedi: Hocam hiç bilmiyorum siz hangisini diyorsunuz. İlk kez mezuna kalacağım. Hocam bu video içerisinde sizin bahsettiğiniz konuları ne kadar sürüyor ve yazar eser için bir video not var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yazar-eser için video içerisinde konu anlatımı var. Kısa özet tekrar gibi anlatıyor bakabilirsin, tüm edebiyat konularını 9 saatte anlatıyor.
Dr. Who Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.471 Çözümler 2 20 Haziran 2025 #32 sh6ke dedi: Yazar-eser için video içerisinde konu anlatımı var. Kısa özet tekrar gibi anlatıyor bakabilirsin, tüm edebiyat konularını 9 saatte anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam deniz hoca var onu izlesem daha iyi değil mi?
sh6ke dedi: Yazar-eser için video içerisinde konu anlatımı var. Kısa özet tekrar gibi anlatıyor bakabilirsin, tüm edebiyat konularını 9 saatte anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam deniz hoca var onu izlesem daha iyi değil mi?
S sh6ke Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #33 Dr. Who dedi: Hocam deniz hoca var onu izlesem daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam hangisi size göre ise onu seçin, ben bunda memnunum şu an.
Dr. Who dedi: Hocam deniz hoca var onu izlesem daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam hangisi size göre ise onu seçin, ben bunda memnunum şu an.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.223 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2025 #34 Dr. Who dedi: Hocam deniz hoca var onu izlesem daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Deniz hoca iyidir ama Emek Taştan 'da güzel ve seri anlatıyor.
Dr. Who dedi: Hocam deniz hoca var onu izlesem daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Deniz hoca iyidir ama Emek Taştan 'da güzel ve seri anlatıyor.