14-15 net edebiyat için nasıl çalışılmalı?

Divan 3-4 geliyor paragraf 6, geçiş dönemi 1, şiir bilgisi 2-3 önerim yazar eser ezberleyin en bilindik yazarların eserlerini yalayıp yutun ÖSYM illa sıkıştırıyor onlardan @pilotds hocam konuya bakar o daha iyi biliyor edebiyat kısmını.
Hocam divan edebiyatı çok uzun değil mi, başka nelere çalışabilirim? Şiir bilgisi + paragraf + geçiş dönemi derken, milli edebiyat sıkıştırmamı önerir misiniz?

Hocam divan edebiyatı çok uzun değil mi, başka nelere çalışabilirim? Şiir bilgisi + paragraf + geçiş dönemi derken, milli edebiyat sıkıştırmamı önerir misiniz?

Geçiş dönemi ve şiir bilgisi kesin çalışın hocam bir de edebi türler idi sanırım onu da çalışabilirsiniz divan uzun evet ama hepsine değil en bilinen en çok sorulanlara bakın cumhuriyet dönemine de bakabilirsiniz yine uzun ama banko 3-4 gelen bir yer yine bilindik en çok sorulanlara bakmalısınız.

Geçiş dönemi ve şiir bilgisi kesin çalışın hocam bir de edebi türler idi sanırım onu da çalışabilirsiniz divan uzun evet ama hepsine değil en bilinen en çok sorulanlara bakın cumhuriyet dönemine de bakabilirsiniz yine uzun ama banko 3-4 gelen bir yer yine bilindik en çok sorulanlara bakmalısınız.
  • Geçiş dönemi,
  • Şiir bilgisi,
  • Edebi türler,
  • A. halk edebiyatı,
  • Cumhuriyet yada Divan edebiyatı,

yeterli mi hocam? paragraf çözebiliyorum ortalama 5 net paragraftan geliyor.

• Geçiş dönemi,
  • Şiir bilgisi,
  • Edebi türler,
  • A. Halk edebiyatı,
  • Cumhuriyet ya da divan edebiyatı,

Yeterli mi hocam? Paragraf çözebiliyorum ortalama 5 net paragraftan geliyor.

Evet bunlardan 10-15 arası gelir diye düşünüyorum zaten cumhuriyet ve divan toplam min 6-8 geliyor paragraf 6 diğerleri de 1'er tane hatta şiir bilgisi 2-3

Evet bunlardan 10-15 arası gelir diye düşünüyorum zaten cumhuriyet ve divan toplam min 6-8 geliyor paragraf 6 diğerleri de 1'er tane hatta şiir bilgisi 2-3
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizce bu video iş görür mü hocam? Normalde kamp üzerinden tek tek izlerdim ancak çok uzun sürüyor, divan edebiyatı 6-7 saat sürüyor öyle düşünün.

• Geçiş dönemi,
  • Şiir bilgisi,
  • Edebi türler,
  • A. Halk edebiyatı,
  • Cumhuriyet ya da divan edebiyatı,

Yeterli mi hocam? Paragraf çözebiliyorum ortalama 5 net paragraftan geliyor.

Cumhuriyete asla girmeyin. İslamiyet öncesi ve geçiş dönemi, şiir, edebi türler, batı akımları (1 saate bitiyor) halk kısmında oyunlara çok dikkat edin ve tasavvufiye divanda ise kaside gazel diğer türler ve yazar eseri yalayıp yutun. Divan 4 -5 soru geliyor kelime anlamı 1 2 adet diğerleri tamamen yazar eser en bilindikleri soruyorlar yazdıkları eser ve açıklamaları ile.

Şimdi neden cumhuriyet bakma dediniz kalem alan yazar olmuş ve neredeyse tüm hepsi önemli sınavda ise verilen yazar eserde eserin içeriği de soruluyor imkansız yani cumhuriyete göz ucuyla dahi bakmayın.

Cumhuriyete asla girmeyin. İslamiyet öncesi ve geçiş dönemi, şiir, edebi türler, batı akımları (1 saate bitiyor) halk kısmında oyunlara çok dikkat edin ve tasavvufiye divanda ise kaside gazel diğer türler ve yazar eseri yalayıp yutun. Divan 4 -5 soru geliyor kelime anlamı 1 2 adet diğerleri tamamen yazar eser en bilindikleri soruyorlar yazdıkları eser ve açıklamaları ile.

Şimdi neden cumhuriyet bakma dediniz kalem alan yazar olmuş ve neredeyse tüm hepsi önemli sınavda ise verilen yazar eserde eserin içeriği de soruluyor imkansız yani cumhuriyete göz ucuyla dahi bakmayın.
Yukarıda attığım bağlantıda olan genel tekrar yeterli midir hocam?

Cumhuriyete girmeyeceğim, divan üzerinden genel geçer bir göz gezdirip eserlere çalışırım. İslamiyet öncesi, geçiş dönemi ve şiir bilgisinde temele sahibim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı