14-15 arası hocam, minimum 13 hedefliyorum. Paragraflarında sorunum yok.Genel tekrar iyidir bakın hocam hedef net kaçtır?
14-15 arası hocam, minimum 13 hedefliyorum. Paragraflarında sorunum yok.Genel tekrar iyidir bakın hocam hedef net kaçtır?
14-15 arası hocam, minimum 13 hedefliyorum. Paragraflarında sorunum yok.
Paragraf 5 net desek hocam, diğerkinlerle beraber toplam kaç net olabilir?Divan + şiir + batı edebiyat akımları baksanız yeterlidir o zaman.
Paragraf 5 net desek hocam, diğerkinlerle beraber toplam kaç net olabilir?
Anlam bilgisi 6 net,Divan 4 - 5 soru şiir 2 soru batıdan ise 1 soru geliyor.
Anlam bilgisi 6 net,
Şiir bilgisi 2 net,
Edebi sanatlar 1 ya da 2 net,
İslamiyet öncesi t. E ve geçiş dönemi 1 net,
Edebiyat akımları 1 net,
Halk edebiyatı 1 net,
divan edebiyatı 3-4 net,
Toplamda 15-16 net civarı getirebiliyorum sanırsam hocam.
Hocam 1 gün kalmış sınava AYT'de neredeyse bir bilgim yok birkaç net bile olsa kesin bak dediğiniz konular nelerdir? Kaynağını atarsanız güzel olur ve bu eserler için bir not falan var mı acaba (mezuna kalıyorum yine de kötünün iyisi bir şey çıksın)
İlk mezunluk mu yoksa ikinci mi hocam? Sorunuza karşılık ise yukarıda konuda attığım tekrar videosunu izleyin. İslamiyet öncesi ile geçiş dönemi edebiyatı + batı akımları + edebi sanatlar + şiir bilgisi çalışın.Hocam 1 gün kalmış sınava AYT'de neredeyse bir bilgim yok birkaç net bile olsa kesin bak dediğiniz konular nelerdir? Kaynağını atarsanız güzel olur ve bu eserler için bir not falan var mı acaba (mezuna kalıyorum yine de kötünün iyisi bir şey çıksın)
Hocam hiç bilmiyorum siz hangisini diyorsunuz.Hangi konu için islamiyet, şiir, batı edebiyat akımları ve edebi sanatlar.
İlk kez mezuna kalacağım.İlk mezunluk mu yoksa ikinci mi hocam? Sorunuza karşılık ise yukarıda konuda attığım tekrar videosunu izleyin. İslamiyet öncesi ile geçiş dönemi edebiyatı + batı akımları + edebi sanatlar + şiir bilgisi çalışın.
Bazı konuları atmış olduğum video üzerinden bitirip test çözdüm:
- İslamiyet öncesi Türk dili ve edebiyatı,
- Geçiş dönemi,
- Şiir bilgisi,
Kalan belirlenmiş konularla beraber buraya not edeceğim, YKS sınavı sonrası ise burada bunların ne kadar yaradığını söyleyeceğim.
Sizce bu video iş görür mü hocam? Normalde kamp üzerinden tek tek izlerdim ancak çok uzun sürüyor, divan edebiyatı 6-7 saat sürüyor öyle düşünün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.