14 bin TL konsol önerisi

• Konuyu başlatan ebuwi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 471

ebuwi

Femtopat
Merhaba, konsol almak istiyorum. Sadece abimle güncel futbol oyunlarını oynayabilsek yeter. EA FC24, FC 25, eFootbal2024 gibi gibi. Bazen It Takes Two gibi 2 kişilik oyunlar falan oynarız anca. Aklımda bu Trendyol'da teşhir ürün olarak satılan PS4'ler var. Bir yandan sıfır ve ithalatçı garantili diye satılan Xbox Series S 512 GB'da var. Nereden ve hangisini almamı önerirsiniz? Xbox'un Game Pass var ve sanırım yanında EA Play'de hediye ediyor. Psstore'da aldığımız oyunlar tamamen bizim oluyor mu? Öyleyse bir nebze o daha mantıklı gibi. Fikirlerinizi bekliyorum. Bütçem en fazla 14K.

PS4 1TB Slim kasa.

Xbox Series S - 512 GB.

Bu bütçede RX 6600 sistem topla bence.

Bu paraya alacağın konsolların hepsinden daha güçlü ve daha özgür olacaktır.

Gamepass ve oyun mağazalarının çeşitliliği gibi şeyleri düşünürsek konsoldansa PC al.

Merhaba, konsol almak istiyorum. Sadece abimle güncel futbol oyunlarını oynayabilsek yeter. EA FC24, FC 25, efootbal2024 gibi gibi. Bazen It Takes Two gibi 2 kişilik oyunlar falan oynarız anca. Aklımda bu Trendyol'da teşhir ürün olarak satılan PS4'ler var. Bir yandan sıfır ve ithalatçı garantili diye satılan Xbox Series S 512 GB'da var. Nereden ve hangisini almamı önerirsiniz? Xbox'un Game Pass var ve sanırım yanında EA Play'de hediye ediyor. Psstore'da aldığımız oyunlar tamamen bizim oluyor mu? Öyleyse bir nebze o daha mantıklı gibi. Fikirlerinizi bekliyorum. Bütçem en fazla 14K.

PS4 1TB Slim kasa.

Xbox Series S - 512 GB.

14 bin TL'ye PS4 mü alınır be abi.

Bu bütçede RX 6600 sistem topla bence.

Bu paraya alacağın konsolların hepsinden daha güçlü ve daha özgür olacaktır.

Game Pass ve oyun mağazalarının çeşitliliği gibi şeyleri düşünürsek konsoldansa PC al.

Game Pass Xbox'da da var zaten ayrıca 14 bin TL'ye sıfır RX 6600'lü sistem toplanmaz.

Son düzenleme:
14 bin TL'ye PS4 mü alınır be abi.

Game Pass Xbox'da da var zaten ayrıca 14 bin TL'ye sıfır RX 6600'lü sistem toplanmaz.
15 bin liraya toplanabilir. Ayrıca sıfır alınmak zorunda değil, ikinci olarak Xbox'ta olduğunu bende biliyorum fakat Series S ile RX 6600 performansı bir mi?

Beyler bilgisayarım var zaten. Ben sadece TV'ye bağlayıp oynayabileceğim bir konsol arıyorum. 14 çok gelmiş olabilir belki ama sıfırlarını bulamadım. Eğer daha uyguna bulabildiğiniz varsa atın bakalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı