14 bin TL monitör dahil sistem toplama

Bu sistemi aşağıdaki şekilde özelleştirdim. SSD ve monitör yok onları başka yerden indirimde alabilirsiniz. Bu gece Gaming Gecesi'nden sonra tekrar yazarım (3 saat sonra) o zaman alın derim. Şimdiden hayırlı olsun.
1604678095316.png

Beyler yardımcı olabilir misiniz bende PC toplamaktayımda toplayabildiğim bileşenler şunlar render/oyun amaçlı ve ileriye dönük olacak fikir verir misiniz? Ekran kartı dışında maksimum 5000 TL verebiliyorum.

Kingston HyperX Fury 3200 Mhz DDR4 HX432C16FB3/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 300 TL

Beyler yardımcı olabilir misiniz bende PC toplamaktayımda toplayabildiğim bileşenler şunlar render/oyun amaçlı ve ileriye dönük olacak fikir verir misiniz? Ekran kartı dışında maksimum 5000 TL verebiliyorum.

Kingston HyperX Fury 3200 Mhz DDR4 HX432C16FB3/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 300 TL

Yeni bir konu açın burayı karıştırmayın lütfen.

2060 bu akşam indirime giricek bunu alabilirsin şu an müsaitsen yine ayriyetten ram de var bu akşam toplayabildiğini topla bence ve daha yüksek Hz olan bir monitör al bence. Öbür türlü sistemin keyfini iyice çıkaramazsın.

2060 bu akşam indirime giricek bunu alabilirsin şu an müsaitsen yine ayriyetten ram de var bu akşam toplayabildiğini topla bence ve daha yüksek Hz olan bir monitör al bence. Öbür türlü sistemin keyfini iyice çıkaramazsın.
Bakalım fiyatı uygun olursa öneririz hem daha az para ödemiş olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı