14 bin TL sistem önerisi

artche

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 13 14K arası sadece kasa için bütçem mevcut Valorant'ta sorun yaşamadan maçlarımı kaydederken FPS düşmesi vs yememek istiyorum. En kotu 400 500 FPS alsin istiyorum bilgisayar. NVIDIA ekran kartına yönelik AMD işlemcili bir sistem mi toplamaliyim yoksa ekran kartıinida mi AMD secmeliyim? Tavsiyeleriniz nelerdir? Tavsiye edeceğiniz hazır sistemler olursa linklendirirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Bütçenizi biraz daha arttırıp, çok uzun zaman sorunsuz kullanacağınız AMD 5600 işlemci 6700XT ekran kartından oluşan sistem alın. Anakart mümkünse B450 olsun. Daha iyisi B550'dir. İşlemciyi 5500 seçmeyin vasattır. 5600X te seçmeyin gereksizdir.

Bütçenizi biraz daha arttırıp, çok uzun zaman sorunsuz kullanacağınız AMD 5600 işlemci 6700XT ekran kartından oluşan sistem alın. Anakart mümkünse B450 olsun. Daha iyisi B550'dir. İşlemciyi 5500 seçmeyin vasattır. 5600X te seçmeyin gereksizdir.
Aynı şekilde sadece ekrn kartını Rtx 3060 12gb yapsam nasıl olur peki? Gönlüm rtxte. Çünkü oynadığım oyunları kaydedeceğim vs. İçerikte üreteceğim bi yandan o yuzden bu şekilde olur mu peki?

Aynı şekilde sadece ekrn kartını Rtx 3060 12gb yapsam nasıl olur peki? Gönlüm rtxte. Çünkü oynadığım oyunları kaydedeceğim vs. İçerikte üreteceğim bi yandan o yuzden bu şekilde olur mu peki?
Bende RTX3060 12 GB modeli var kesinlikle tavsiye ettiğim bir kart hiç bir oyunda üzmüyor beni.

Aynı şekilde sadece ekrn kartını RTX 3060 12 GB yapsam nasıl olur peki? Gönlüm RTX'te. Çünkü oynadığım oyunları kaydedeceğim vs. içerikte üreteceğim bir yandan o yuzden bu şekilde olur mu peki?

6700XT 3700 Ti ayarında bir kart. 3600 6600, 6600XT ayarında, daha ucuz bir sistem olur o şekilde toplarsanız, ama our onu da alabilirsiniz. Alacağınız fiyatlar önemli. Genelde NVIDIA, AMD'nin epey sütünde satılıyor Türkiye'de, yurt dışı fiyatlarında böyle uçurum yok. Tercih sizin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı