R5 5500 için termal macun önerisi

• Konuyu başlatan dnbn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 101

dnbn

Centipat
Arkadaşlar selam, termal macun yenilemeyi düşünüyorum fakat hem konu hakkında pek fikrim yok hem de kararsız kaldım. Aklımda Thermal Grizzly hydronaut serisi var. Yakın zamanda da bilgisayarın donanımlarını yükseltmeyi düşünüyorum o yüzden kaliteli olması benim için önemli. Açıkçası fiyatı pek önemli değil fakat gidip de bir macuna 2K vermek istemem. Siz ne tavsiye edersiniz?

Şu anki İşlemci: R5 5500, stok soğutucu var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu macunların kalitesine nasıl bakıyoruz? Yani hangi değerine bakmamız lazım ayrım yapmak için.

Net tek bir değer var diyemeyiz, ısı iletimi, yoğunlu, ne kadar süre dayanacağı vs. hepsi etken. Ama mk-6 işinizi görecektir zaten. Thermal Grizzly testlerde artık pek bir fark göstermiyor, ya 1 derece ya hiç yok.

Arkadaşlar selam, termal macun yenilemeyi düşünüyorum fakat hem konu hakkında pek fikrim yok hem de kararsız kaldım. Aklımda Thermal Grizzly hydronaut serisi var. Yakın zamanda da bilgisayarın donanımlarını yükseltmeyi düşünüyorum o yüzden kaliteli olması benim için önemli. Açıkçası fiyatı pek önemli değil fakat gidip de bir macuna 2K vermek istemem. Siz ne tavsiye edersiniz?

Şu anki işlemci: R5 5500, stok soğutucu var.

https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-cooler-master-htk-002-u1-gp-fiyati,4996407.html aynı işlemcide bunu kullanıyorum full yükte 60 üstünü görmüyor tavsiyem bundan yana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı