14 bin TL'ye 2. el notebook önerisi

Oyun olacaksa bence kasa tercih etmelisin hocam. 5.5 a topladığım sistemle 14k lık alacağınız sistemden daha fazla fps alırım.
i3 9100F ve RX570 sistem dizmişsin. RX570 1060 ayarı bir kart. 14.000'e pazarlıkla gidip 1660Ti veya 3050 cihaz alınabilir Sahibinden ve Letgo'da baya vakit geçirilmeli. Senin kasanın işlemcisini ve ekran kartını tokatlar. Üstelik her şey FPS değil artık her laptop konusunda kasa kasa kasa diyen tiplerden bıktık.

Alacak arkadaş laptop istiyor hocam.
Anladım.
i3 9100F ve RX570 sistem dizmişsin. RX570 1050Ti ayarı bir kart. 1060'tan güçsüz. 14.000'e pazarlıkla gidip 1660Ti veya 3050 cihaz alınabilir Sahibinden ve Letgo'da baya vakit geçirilmeli. Senin kasanın işlemcisini ve ekran kartını tokatlar. Üstelik her şey FPS değil artık her laptop konusunda kasa kasa kasa diyen tiplerden bıktık.
Alma amacı oyun olduğu için kasa alsın dedim. Hem ben 13 bin tl ye topladığımı söylemedim 5-5.5-6 gibi paraya geldipini belirttim. Laptop muhabbetinde bana saçma gelen şey şu, ben cebimde telefonumu götürüyorum, saatime de bakıyorum, filmimidr izliyorum, birileriyle konuşadabiliyorum. Taşınabilir küçük muazzam bir icat varlen neden laptop alayım? Artı oyun oynamaya kalktığın bir laptop 80-90 derecelerde şaha kalkarken 14 bin tl ye toplayacağın kasada 50-60 derece babalar gibi oyununu oynarsın. RX 570 de 1050ti dan iyi değil git araştır istersen.

14K ya memnun edecek oyun laptopu yok 15-16k ya 2. el RTX 3050 laptop alabilir 14K da 1650 laptop falan var açıkçası rezil bir kart şimdi gelir biri Mobile 1650 savunur.
14.500'e pazarlıkla 11400H 3050 cihaz aldım. Memnunum. 1660'lı cihaz da alınabilir ama daha eski ve yıpranmış olur.
Anladım.

Alma amacı oyun olduğu için kasa alsın dedim. Hem ben 13 bin tl ye topladığımı söylemedim 5-5.5-6 gibi paraya geldipini belirttim. Laptop muhabbetinde bana saçma gelen şey şu, ben cebimde telefonumu götürüyorum, saatime de bakıyorum, filmimidr izliyorum, birileriyle konuşadabiliyorum. Taşınabilir küçük muazzam bir icat varlen neden laptop alayım? Artı oyun oynamaya kalktığın bir laptop 80-90 derecelerde şaha kalkarken 14 bin tl ye toplayacağın kasada 50-60 derece babalar gibi oyununu oynarsın. RX 570 de 1050ti dan iyi değil git araştır istersen.
Tek tek 2.el parçaları test edebilme imkanı olmadan forumlarda saatlerini çürüterek aradın aradın aradın.. 2.el sitelerinde yine saatlerini çürüttün.. Ve sadece kasaya 6k verdin. Sonra gittin monitör klavye mouse hoparlörü kötüsünden de olsa almak istedin ve sistem yine 12K'yı geçti. Ne oldu? Aynı paraya taşınabilirliği yok ettin. Isınınca yok olmuyor cihaz merak etme dostum.

Konu laptop önerisi konusu boşuna masaüstü önerip konuyu kirletme.

14.500'e pazarlıkla 11400H 3050 cihaz aldım. Memnunum. 1660'lı cihaz da alınabilir ama daha eski ve yıpranmış olur.

Tek tek 2.el parçaları test edebilme imkanı olmadan forumlarda saatlerini çürüterek aradın aradın aradın. 2.el sitelerinde yine saatlerini çürüttün. Ve sadece kasaya 6K verdin. Sonra gittin monitör klavye mouse hoparlörü kötüsünden de olsa almak istedin ve sistem yine 12K'yı geçti. Ne oldu? Aynı paraya taşınabilirliği yok ettin. Isınınca yok olmuyor cihaz merak etme dostum.

Konu laptop önerisi konusu boşuna masaüstü önerip konuyu kirletme.

3050 1660'den daha iyi bir seçenek saf güçte önde onun haricinde DLSS avantajı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı