14 cm ARGB reverse fan önerisi

Ön siparişte olan ürünün stoklarımızdan satılacağının garantisini veremiyoruz. İlgili ürünler ne kadar çok ön sipariş yoluyla satılırsa istatistiklere bakıyoruz. Evet bu ürünün stoğuna ihtiyacımız var kanaatine varınca ticari olarak bize fayda getireceğini bekliyor ve depoya alıyoruz. Ancak depolama maliyetleri stok maliyetleri devreye girince ön sipariş fiyat avantajı ortadan kalkıyor.

En uygun fiyatı sunmak pazarda zor iş ;)

Hemen hergün yeni ürünleri ön sipariş yoluşla sunuyoruz. Yeni marka ve firmalarla anlaşmalar peşindeyiz..

Jonsbo özeline gelince, ilgili z20 yakında az sayıda stoğa gelecek ancak bu fiyata satılamayacak bilginize.

z20 Black ve Orange/black serileri öncelik listemizde.
Merhaba,
Ben size bir şey sormak istiyorum. Bazı ürünleri son zamanlarda maalesef malum ekonomik koşullardan bulamıyoruz. Stoklarda olmuyor ve yenileri de gelmiyor.
Ben Lian Li TL LCD 120mm beyaz fan arıyorum bir süredir. Lian Li kasa aldım ve 6 tane reverse fan var elimde ama egsoz fanı için bana düz versiyonu lazım. Stoklarda reverse versiyonu olan var. Bu ürünün stoklarınıza girme olasılığı var mı? Geç teslimat olarak vardı sizde en son ama söylediğiniz geç tarihte kesin getirebiliyormusunuz. Ben stoklara söylediğim ürünün gelmesini bekliyorum ve hızlıca lazım bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı