14 DVD'ye Çekilen Oyun Hata Veriyor

ozzzzy

Kilopat
Katılım
14 Mayıs 2015
Mesajlar
175
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7700
Asus Prime B650M-A Wİ Fİ
Corsair 32 GB 6000MHz
Corsair Rm850e
Corsair 4000d Airflow
Samsung 970 EVO Plus 1 TB
Asus Rog Strix 3090 White OC 24GB
Cinsiyet
Erkek
Merhaba ben 14 DVD'ye bir oyun çektim hepsini partlarına ayırdım. Fakat oyunun partlarını bir klasöre toplamak için attığımda okuma hatası veriyor sürekli. Ne yapmam gerek ? Oyun dosyasını değiş dersen arkadaşım o dosyadan kurmuştu ama sorun çıkmamıştı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
DVD'ye yedek alma devri bitti yazısını yazalı neredeyse 10 sene olacak be kardeşim. Uğraş dur şimdi...

ISO Buster programı ile belki okursun bozuk olan DVD'yi. Olmazsa o part'ın sağlamını bulacaksın ama partları kendi yaptıysan bi bardak su iç. Bi daha da DVD'ye yedek alma. Yemin ediyorum oyunun adını söylesen sana orijinalini DVD'ye harcadığın paradan daha ucuza alacağını söylerim. 14 DVD nedir ya cidden! GTA 5 7 DVD!



DVD'den sabit diske.jpg
 
Ciddi olamazsınız ? Ben GTA 5 i çekmeye çalışıyordum fakat 14 DVD ye 4Gb ile anca sığdırdım.
Ama gta 5 i hiçbiryerde bulamıyorum. 58 Gb indirmeside sıkıntılı yani. Gerçekten Ankara'da alabileceğim bir yer söylerseniz çok iyi olur. Yada siz hediye gönderirseniz :)
 
Arkadaşım sen hiç Steam/Rockstar club veyahut Origin/Uplay ile tanışmadın mı? Bizim buradaki mahalle oyun arşivcileri gibi konuştunuz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı