Steam 14 gün iade sınırını geçen oyun iade edilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca kendimde en az 7-8 kere denedim açıklama yazarak vs hiçbiri kabul edilmedi kısacası işin sonunda iade falan edilmeyecek.
Bizzat arkadaşlarım 1 aylık ve 3 saat oynanan oyunları iade etti, düzgünce yazman yeterli. Hâlâ yanlış bilgilendirme yapıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ona bakılırsa 2 saat diyorlar, 3 saat oynadiktan sonra iade ettiğim oldu. Adamakıllı bir açıklama yazarsan kibar bir dille kabul eder, insan bakıyor bunlara.

Daha nasıl bir açıklama bekliyorsun? Bu işin resmi olarak da olmayacağını ayrıca kendimin de 7-8 kere denediğimi ve tekrar olmadığını söyledim.

Daha nasıl bir açıklama bekliyorsun? Bu işin resmi olarak da olmayacağını ayrıca kendiminde 7-8 kere denediğimi ve tekrar olmadığını söyledim
Güzel dostum ben de diyorum ki benimki kabul oldu, 2 haftayı gecen kişilerde de edildiğini görüyoruz. Sende olmadı diye kesinlikle olmayacak diye bir şey yok. 3 saat oynamışım oyunu, iade talebim anında kabul edilmiş. Daha nasıl bir açıklama yapayım sana?

Bizzat arkadaşlarım 1 aylım ve 3 saat oynanan oyunları iade etti, düzgünce yazman yeterli. Hâlâ yanlış bilgilendirme yapıyorsun.

Ben bu konuyla alakalı konu dahi açtım, hiçbir sonuç alamadım. Yanlış bilgilendirme falan yaptığım yok. Valve, help.steampowered.com ile gönderilen iade talebi doğrultusunda 2 saatten az oynanmış (çevrimiçi, çevrimdışı ve paylaşılmış kütüphane oynama süreleri dahil) ve satın alım işlemi üzerinden 14 günden fazla geçmemiş isteklere geri ödeme yapacaktır.

Arkadaşlar ne yazmam hakkında tavsiye verecek olan var mı, örnek bir iade yazısı?

Ben hala inanmıyorum.

Arkadaşlar ne yazmam hakkında tavsiye verecek olan var mı örnek bir iade yazısı.

Boşuna yazma.

İstisnai durumlar var diyorum, bizzat iadelerim kabul oldu diyorum (diğer üyelerde söylüyor bunu). Hâlâ anlamamakta ısrar ediyorsun. Kendin düzgün açıklayamamışsın iade kabul olmamış, resmî olarak olmuyor diyorsun bende istisnai durumlar var diyorum daha anlamayacak ne var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…