Captain Rex
Hectopat
Daha fazla
Ben 13 Pro alırdım.
S22 Ultra ve 13 Pro arasinda yapacağın seçim sana bağlı, küçük telefon seviyorsan 13 Pro al ama boyut önemli değil benim için kamera ve amiral gemisi deneyimi önemli diyorsan S22 Ultra al geç. Arka kamera olarak S22 Ultra, 14 Pro'yu bile solluyor. Panelde daha canlı renkler ve 2, 5K çözünürlük de.
Cabası, 13 Pro'nun SoC dışında bir artısı yok ama aradaki farkı da render yapmadığınız sürece anlamazsiniz, iki telefonda da istediginiz oyunu yüksek grafiklerde sabit 60 FPS oynayabiliyorsunuz.
Telefonda Play Store oyunları oynamayacağım Nintendo oyunlarını emulatör yardımı ile oynayacağım ve evet kamera benim için çok önemli kafamda S22 Ultra belirginleşiyor birkaç kamera videosu izledim ve S22 Ultra gözüme çok daha güzel göründü 13 Pro almak istememin tek sebebi başka bir telefon alırsam "ya 13 Pro varken S22 Ultra alınır mı? Yaaa" gibi laflar duyacak olmam malum bir şey de anlatamıyorsun.
Telefonda Play Store oyunları oynamayacağım Nintendo oyunlarını emulatör yardımı ile oynayacağım ve evet kamera benim için çok önemli kafamda S22 Ultra belirginleşiyor birkaç kamera videosu izledim ve S22 Ultra gözüme çok daha güzel göründü 13 Pro almak istememin tek sebebi başka bir telefon alırsam "ya 13 Pro varken S22 Ultra alınır mı? Yaaa" gibi laflar duyacak olmam malum bir şey de anlatamıyorsun.
Hocam dediğinize katılıyorum ancak şöyle bir şeyde var, S22 Ultra daha detaylı çekiyor, bu sensörden kaynaklanıyor.Apple 14 Pro kamerasını güncellemelerle batırmış. İlk çıktığında 14 Pro kamerası çok iyiydi. Şu anda HDR olarak S22 Ultranın gerisinde kalıyor. Fotoğrafta S22 Ultra videoda iPhone daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.