14 Plus vs. 13 Pro vs. S22 Ultra

S22 Ultra ve 13 Pro arasinda yapacağın seçim sana bağlı, küçük telefon seviyorsan 13 Pro al ama boyut önemli değil benim için kamera ve amiral gemisi deneyimi önemli diyorsan S22 Ultra al geç. Arka kamera olarak S22 Ultra, 14 Pro'yu bile solluyor. Panelde daha canlı renkler ve 2, 5K çözünürlük de.
Cabası, 13 Pro'nun SoC dışında bir artısı yok ama aradaki farkı da render yapmadığınız sürece anlamazsiniz, iki telefonda da istediginiz oyunu yüksek grafiklerde sabit 60 FPS oynayabiliyorsunuz.

Telefonda Play Store oyunları oynamayacağım Nintendo oyunlarını emulatör yardımı ile oynayacağım ve evet kamera benim için çok önemli kafamda S22 Ultra belirginleşiyor birkaç kamera videosu izledim ve S22 Ultra gözüme çok daha güzel göründü 13 pro almak istememin tek sebebi başka bir telefon alırsam "ya 13 pro varken s22 ultra alınır mı yaaa" gibi laflar duyacak olmam malum birşey de anlatamıyorsun.

Telefonda Play Store oyunları oynamayacağım Nintendo oyunlarını emulatör yardımı ile oynayacağım ve evet kamera benim için çok önemli kafamda S22 Ultra belirginleşiyor birkaç kamera videosu izledim ve S22 Ultra gözüme çok daha güzel göründü 13 Pro almak istememin tek sebebi başka bir telefon alırsam "ya 13 Pro varken S22 Ultra alınır mı? Yaaa" gibi laflar duyacak olmam malum bir şey de anlatamıyorsun.

Hocam medeniyetsiz insanlar var, 30.000, TL'ye neden iPhone almadın gibi söylemlerde bulununan ve telefonlardan gram anlamayan, onlar için sadece arkadaki Apple logosu önemli olan insanlar var elbette. Göz ardı edin derim bence, teknoloji mağazasında inceleyin derim S22 Ultra bana 13 Pro'lardan daha estetik gözüktü, özellikle Burgundy olan rengi harikaydı. Telefon için 50.000 TL ayirabilseydim düşünmeden S22 Ultra alırdım.

Daha önce iPhone 11 ve S21 FE kullanmış birisi olarak bu saçma algının en aza indiğini söyleyebilirim.

Telefonda Play Store oyunları oynamayacağım Nintendo oyunlarını emulatör yardımı ile oynayacağım ve evet kamera benim için çok önemli kafamda S22 Ultra belirginleşiyor birkaç kamera videosu izledim ve S22 Ultra gözüme çok daha güzel göründü 13 Pro almak istememin tek sebebi başka bir telefon alırsam "ya 13 Pro varken S22 Ultra alınır mı? Yaaa" gibi laflar duyacak olmam malum bir şey de anlatamıyorsun.

Hocam akıllı telefon alma olayında doğru olan kişinin beklentilerine cevap veren cihazdır. Yorumlara çok takılma derim. 13 Pro da alsan S22 Ultra da alsan mutlu olursun. Kamerada fotoğraf önemli ise S22 Ultra video önemli ise 13 Pro almalısın. İki cihazda seni fazlası ile mutlu eder diye düşünüyorum.

Apple 14 Pro kamerasını güncellemelerle batırmış. İlk çıktığında 14 Pro kamerası çok iyiydi. Şu anda HDR olarak S22 Ultranın gerisinde kalıyor. Fotoğrafta S22 Ultra videoda iPhone daha iyi.
Hocam dediğinize katılıyorum ancak şöyle bir şeyde var, S22 Ultra daha detaylı çekiyor, bu sensörden kaynaklanıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221230-213444_3.png
    Screenshot_20221230-213444_3.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20221230-214243~2.png
    Screenshot_20221230-214243~2.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20221230-213324~2.png
    Screenshot_20221230-213324~2.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Yeni konular