14 Pro Max kayıtlı ile S25-S25 Plus takas edilebilir mi?

Makaleler
11
Merhabalar, 2 senedir kullanılan ve pil sağlığı %86 olan 14pm derin mor kullanıyorum. Kaydı yapılmış bir cihaz ancak farklı hat sahiplerinde çalışması için gereken 3 sene henüz dolmadı, 1 senesi var. Mağazada S25’i inceleyince ekranı inanılmaz kaliteli geldi ve 14pm’ye eski gözle bakamıyorum, çentikleri çok kalın geliyor. Üstüne para vermek istemiyorum, S25 veya S25 Plus ile takas edilebilir mi sizce?

Kozmetik olarak çok iyi durumda, yan çelik çerçevelerinde kılıfa giren kirlerken dolayı göze hiçbir şekilde batmayan çok küçük çizikleri var.

Geçmek istememin nedeni ise Android cihazlarda yapılabileceklerin sayısı çok daha fazla, Apple kullanmak mantıklı gelmiyor.

Geçersem en az 4-5 sene cihaz değişmem, ne düşünüyorsunuz?

Muhtemelen geçtikten sonra pişman olacaksınız IOS'tan geçen çoğu kişi pişman oluyor istisnalar var tabii ama bence Android ne kadar iyi olsa da iOS kalitesi kadar iyi değil.

Hocam iphone kalitesi diye bir sey var bence hic gerek yok insanlarıda anlamıyorum neden android kullanıyorlar
Öyle bir şey yok, Android’den geçtim ben.
Ben geçip geçmemek mantıklı mı diye sormadım hocam, takas edilebilir mi dedim.

Muhtemelen geçtikten sonra pişman olacaksınız IOS'tan geçen çoğu kişi pişman oluyor istisnalar var tabii ama bence Android ne kadar iyi olsa da iOS kalitesi kadar iyi değil.
Öyle bir şey yok maalesef, 2025 yılında adı sanı dünya genelinde duyulmamış markalar bile yapay zekalar çıkarırken Apple başaramadı. Ne oldu insanların iPhone için Ram gerekmiyor gibi sözleri? 8 GB Ram yok diye yapay zeka özelliklerini kullanamıyorum ben. Yapay zeka ile iç içe olduğumuz son yıllarda ben sade bir cihaz kullanmak istemiyorum. OpenAI ile birleştireceğiz bilmem ne vardı şu an adını anmıyorlar doğru düzgün.
Apple artık sektörde geri kaldı, Apple kalitesi diye bir şey olmadığının farkındayım. S25’i dediğim gibi mağazada inceledim inanılmaz bir cihaz. Ekran kalitesi kendini direkt olarak ben buradayım diye belli ediyor, Gemini gibi yapay zekaların da Android cihazlara entegre olabilmesi çok iyi benim için.

Takas edilebilir mi diye sorulduğu zaman eğer ki ilerisini düşünürsen satmak vb. yine mantıklı değil çünkü 2. el bir Android telefonu satarken çok fazla düşürüyorlar onun yerine 14'te kalman daha mantıklı zaten seni senelerce götürebilecek bir telefon.

iOS'tan sıkıldıysan takas edilir bende sıkıldığım için yıllardır iPhone kullanan birisi olarak 15 Pro max'ten S25 ultraya geçtim, eksileri olsa da Android'i daha çok sevdim şu an. Dediğiniz gibi sistem üzerinde yapabileceklerinizin sınırı yok o açıdan iPhone'dan sonra cebinizde bilgisayar taşıyormuşsunuz gibi hissettiriyor.

Takas edilebilir mi diye sorulduğu zaman eğer ki ilerisini düşünürsen satmak vb. yine mantıklı değil çünkü 2. el bir Android telefonu satarken çok fazla düşürüyorlar onun yerine 14'te kalman daha mantıklı zaten seni senelerce götürebilecek bir telefon.

Telefonu satmak için almayacağım, takas yaparlar mı diye soruyorum.

iOS'tan sıkıldıysan takas edilir bende sıkıldığım için yıllardır iPhone kullanan birisi olarak 15 Pro max'ten S25 ultraya geçtim, eksileri olsa da Android'i daha çok sevdim şu an. Dediğiniz gibi sistem üzerinde yapabileceklerinizin sınırı yok o açıdan iPhone'dan sonra cebinizde bilgisayar taşıyormuşsunuz gibi hissettiriyor.
Kesinlikle hocam, bunun için Android’ime geri döneceğim.

Paşa benim A34 le takas edelim üstünede 5K veririm.

Kesinlikle hocam, bunun için Android’ime geri döneceğim.
Ben soruyu yanlış anladığım için telefon kıyas yorumu yapmıştım hocam ama anladığım kadarıyla yurt dışı iPhone'u takas ederler mi diye soruyorsunuz. 3 Yılı takvim yılı şeklinde doldurması gerekiyor. 2022 Yılının son aylarında dahi kaydettirmiş olsanız 2025 ocakta telefonunuz tüm hatlara açılır. 2023 Yılında kayıt yaptıysanız tüm hatlara açılmadığı için takasa almazlar. Bir de takasta telefonu biraz öldürüyorlar, 14 pro max'in üstüne 5-10 bin eklemeniz gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı