16 Pro Max vs S25 Plus

Bahsettiğiniz şarj özelliği IPhone'da de var. Yapay zeka dışı dediğiniz şey(performans ve ekran konusu) Apple'de kötü olan şeyler değil.

Zaten Apple marksı iyi performanlı bir telefon ama Samsung sürekli yenilik getiriyor.

Bu yaz telefonumu değiştirmek istiyorum ama yurt dışı 16 Pro Max mi, yoksa yurt içi S25 Plus mı almalıyım? Kararsız kaldım, normalde 16 Pro Max alacağım ama alacağım telefonu en az 2-3 sene kullanacağım. 8 ay kullandıktan sonra kapanacağı için 4 ay çift telefon yapmak zor gelebilir. Bu yüzden yurt içi bir S25 Plus alsam, arasında fark olur mu? Kamerayı çok fazla kullanan birisiyim, aralarında çok kamera farkı var mı merak ediyorum. Ayrıca günde 2-3 saat PUBG oynayan birisiyim, ileride bana sorun çıkarmaması lazım. Sizce hangisini seçmeliyim? Bir de 16 Pro Max'te, arada bir ekran inceliği yüzünden kendi kendine durma oluyormuş, doğru mu?
Yurt dışına bulaşmaya gerek yok. 25+ alın.

16 pro kullanıyorum yaklaşık 3 ay oldu.evet söyledikleri gibi bir dokunmatik sorunu bende de mevcut.ben iphone düz 15 den geçtim 16 pro ya.15 de dokunmatik sorunu falan yoktu.ancak 16 pro çok akıcı bir telefon.dokunmatik sorunu olsa da severek kullanıyorum.ben 256 gb olanını 78 bin tl ye almıştım.şuan fiyatı 10 bin tl civarı artmış sanırım.geçen hafta hepsiburada da s25 ultra 512 gb bana özel kampanya ile 67 bin tl ye düşüyordu sepette.eğer 16 pro almamış olsaydım kesinlikle 67 bin tl ye s25 ultra alır geçerdim.

yurtdışından gelecek olan 16 pm nin dokunmatik sorunu olur mu bilemiyorum.eğer sık telefon değiştirmiyorsanız ben sizin yerinizde olsam yurtiçi s25+ alırdım.Hatta biraz daha bütçeyi zorlayıp S pen olan ultra cihaz alırdım.Bence S pen çok kullanışlı.Eğer s26 ultrada bluetooth özelliği geri gelirse direkt 16 proyu satıp geçeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı