Hocam bu cihazlar zaten amiral gemisi. Bunların kısa ömürlü olma gibi bir durumu yok. Siz şunu seçmelisiniz; Android mi? Yoksa IOS mu?Arkadaşlar bütçe konusunda sıkıntım yok ancak Uzun ömürlü olsun istiyorum sizce
Hocam bu cihazlar zaten amiral gemisi. Bunların kısa ömürlü olma gibi bir durumu yok. Siz şunu seçmelisiniz; Android mi? Yoksa IOS mu?Arkadaşlar bütçe konusunda sıkıntım yok ancak Uzun ömürlü olsun istiyorum sizce
evet hocam ya kararsızım hangisi daha stabil sizce Ayrca Film Dizi İzleyeceğim ekranı çok kaliteli olmalı sizceHocam bu cihazlar zaten amiral gemisi. Bunların kısa ömürlü olma gibi bir durumu yok. Siz şunu seçmelisiniz; Android mi? Yoksa IOS mu?
Stabillik konusunda kesinlikle IOS. Ekran konusunda ikisi de tatmin eder fakat yine de Samsung.evet hocam ya kararsızım hangisi daha stabil sizce Ayrca Film Dizi İzleyeceğim ekranı çok kaliteli olmalı sizce
Selam dostlar.
Günlük kullanıma uygun olması lazım sizce hangisi daha iyi her iki modelinde 256 GB olanını tercih edeceğim ancak iPhone mu Samsung mu kararsızım sizce?
Ekran konusunda hangisi hocamStabillik konusunda kesinlikle IOS. Ekran konusunda ikisi de tatmin eder fakat yine de Samsung.
Samsung hocam.Ekran konusunda hangisi hocam
Dediğim gibi bütçe sıkıntı değilse iPhone 15 Pro serisinden sonra kararını ver.evet hocam ya kararsızım hangisi daha stabil sizce Ayrca Film Dizi İzleyeceğim ekranı çok kaliteli olmalı sizce
hocam onu bekleyemem ya şu an lazımDediğim gibi bütçe sıkıntı değilse iPhone 15 Pro serisinden sonra kararını ver.
Eylül’ü beklemen en iyisi olur. Yine de sen bilirsin.hocam onu bekleyemem ya şu an lazım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.