H Hexagram Kilopat Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 517 26 Ağustos 2018 #21 Müzik dinleyin, gece yolculuğunda güzel oluyor.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.644 Makaleler 21 Çözümler 97 26 Ağustos 2018 #22 ETS de 1000+ KM yol yap.
Creat0r Hectopat Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 221 26 Ağustos 2018 #23 Techh dedi: Ben de genellikle otobüs yolculuklarımda güzel film bulamıyorum. Yolculuklarımdan 1 gün önce filmlerimi hazırlayıp otobüsde iken öyle geçiriyorum zamanımı. Genişletmek için tıkla... Benimde aklımdaydı ama üşendim ya. 84775 dedi: Ben de geçen ay Antalya'ya gitmiştim tatil için. Tatil dönüşü gerçekten yorucu oluyor... Okulun açılmasını istiyorum şahsen. Sınıftakileri değil de, öğretmenlerimi özledim Genişletmek için tıkla... Evet okulda öğretmen birde samimiyse güzel oluyor ama hepsi değil öyle. Bazılarına nefret bazılarına sevgi oluyor çoğunlukla. Ortası yok. Hexagram dedi: Müzik dinleyin, gece yolculuğunda güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... Şuan takılı kulaklığım. Otobüsün verdiğini kullanıyorum geçengün bozuldu benimki. Hissetmiyorum şuan onları. .I.N.И.A. dedi: Kitap okuyun diyecem, geceleyin ışıklar kapatılıyor. Uyumak ya da telefon tercihleri kalıyor. Genişletmek için tıkla... Yok ya yukarıda ışıklar var açabileceğimiz çok göze batıyor onlar da FalconPolat dedi: ETS de 1000+ KM yol yap. Genişletmek için tıkla... Ets pahalı be hocam.
Techh dedi: Ben de genellikle otobüs yolculuklarımda güzel film bulamıyorum. Yolculuklarımdan 1 gün önce filmlerimi hazırlayıp otobüsde iken öyle geçiriyorum zamanımı. Genişletmek için tıkla... Benimde aklımdaydı ama üşendim ya. 84775 dedi: Ben de geçen ay Antalya'ya gitmiştim tatil için. Tatil dönüşü gerçekten yorucu oluyor... Okulun açılmasını istiyorum şahsen. Sınıftakileri değil de, öğretmenlerimi özledim Genişletmek için tıkla... Evet okulda öğretmen birde samimiyse güzel oluyor ama hepsi değil öyle. Bazılarına nefret bazılarına sevgi oluyor çoğunlukla. Ortası yok. Hexagram dedi: Müzik dinleyin, gece yolculuğunda güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... Şuan takılı kulaklığım. Otobüsün verdiğini kullanıyorum geçengün bozuldu benimki. Hissetmiyorum şuan onları. .I.N.И.A. dedi: Kitap okuyun diyecem, geceleyin ışıklar kapatılıyor. Uyumak ya da telefon tercihleri kalıyor. Genişletmek için tıkla... Yok ya yukarıda ışıklar var açabileceğimiz çok göze batıyor onlar da FalconPolat dedi: ETS de 1000+ KM yol yap. Genişletmek için tıkla... Ets pahalı be hocam.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.644 Makaleler 21 Çözümler 97 26 Ağustos 2018 #24 Creat0r dedi: Ets pahalı be hocam. Genişletmek için tıkla... İlginç.
Creat0r Hectopat Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 221 26 Ağustos 2018 #25 Şarkı önerebilecek olan varmı?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2018 #26 Creat0r dedi: Sıkmıyor mu ya hep aynı yerler. Mesela bir gün Tekirdağ'a gidin, diğer gün İzmir'e, vs vs. Uyuma hakkımı 5 saat önce kullandım ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Taktiğimiz var [emoji4]
Creat0r dedi: Sıkmıyor mu ya hep aynı yerler. Mesela bir gün Tekirdağ'a gidin, diğer gün İzmir'e, vs vs. Uyuma hakkımı 5 saat önce kullandım ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Taktiğimiz var [emoji4]
8 84775 Megapat Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 188 26 Ağustos 2018 #27 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Creat0r Hectopat Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 221 26 Ağustos 2018 #28 DarKSaGaa dedi: Taktiğimiz var [emoji4] Genişletmek için tıkla... Üstad anlatın lütfen ne olur. 84775 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güzelmiş acaba konser veriyor mu bu sanatçı?
DarKSaGaa dedi: Taktiğimiz var [emoji4] Genişletmek için tıkla... Üstad anlatın lütfen ne olur. 84775 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güzelmiş acaba konser veriyor mu bu sanatçı?
8 84775 Megapat Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 188 26 Ağustos 2018 #29 Creat0r dedi: Güzelmiş acaba konser veriyor mu bu sanatçı? Genişletmek için tıkla... Maalesef vermiyor...
Creat0r dedi: Güzelmiş acaba konser veriyor mu bu sanatçı? Genişletmek için tıkla... Maalesef vermiyor...
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 26 Ağustos 2018 #30 Ben bunu 12 yıldır çekiyorum 1200 Km.