14 saatlik yolculuk

700-800 km çok uzun be birader. Ülkeden ülkeye yolculuk yapar gibi;)
O daha kısa hatta. :)
Hangi okulda nerede öğrencisiniz? Tek başınıza mı gittiniz? Yaşınız 14 yazıyor... Beyin chip'lerim yandı.
Lise 2 küçük mü oluyor yani? Kasım'da 15'im işte. Özdemir Sabancı'da okuyorum ben. Ve tek başına yürek yermi 1200 km otobüsle gitmeyi. İti var kopuğu var. Ailem var yanımda ama yine tekim. Daha doğrusu sizleyim, tek sayılmam. Sizde 15 yaşındasınız arada fark göremedim ben.

O daha kısa hatta. :)

Lise 2 küçük mü oluyor yani? Kasım'da 15'im işte. Özdemir Sabancı'da okuyorum ben. Ve tek başına yürek yermi 1200 km otobüsle gitmeyi. İti var kopuğu var. Ailem var yanımda ama yine tekim. Daha doğrusu sizleyim, tek sayılmam.

Hayır, küçük diye bir şey demedim. Yaşınız 14 diye görünce [Hangi ayda doğdunuza bakmamıştım.] herhalde lise 1 dedim.

Fobilerin neler, hobilerin neler söyle bakalım? :)

Dünyaya karşı bakış açın nedir?

Hayır, küçük diye bir şey demedim. Yaşınız 14 diye görünce [Hangi ayda doğdunuza bakmamıştım.] herhalde lise 1 dedim.

Fobilerin neler, hobilerin neler söyle bakalım? :)

Dünyaya karşı bakış açın nedir?
Hocam kendimi bildim bileli oyun oynuyorum ben ya. :D Ama oyun dışında bilgisayara (iç, dış), futbola ilgim var. Müzik olarak dupstep, elektronik/dans dinliyorum. Dünya'ya gelirsek; dürüst olacağım Dünya berbat bir yer. Adaletin içine edilmiş, güçsüzün ezildiği, zenginin keyfini sürdüğü bir yer halinde şuan.

Hocam kendimi bildim bileli oyın oynuyorum ben ya. :D Ama oyun dışında bilgisayara (iç, dış), futbola ilgim var. Müzik olarak dupstep, elektronik/dans dinliyorum. Dünya'ya gelirsek; dürüst olacağım Dünya berbat bir yer. Adaletin içine edilmiş, güçsüzün ezildiği, zenginin keyfini sürdüğü bir yer halinde şuan.

Her hangi bir spora gidiyor musun? Mesela: Basketbol, futbol, voleybol gibi.

Hangi insan türü daha çok kendine yakın hisettiriyor?

Hangi insan türünden nefret edip affetmezsin?

Hayatından memnun musun? Pişman olabileceğin bir şey yaptın mı hiç?

Spora gitmiyorum. İnsan türlerine gerek yok aslında. Gerçek insan olsun. Ufak bir değer versin yeterli bana. Affetmeyeceğim şeyler ise büyük yalanlar (ufak şeylerdrn zarar gelmez), insan ayrımcılığı vs vs. Hayatımdan o kadarda memnun değilim şahsen. Yani insanoğlu hep daha iyisini ister. Bense iyisini değilde hep adaleti aramış biriyim. Neden memnun değilim? Çünkü çok saçma bir şekilde yaşayıp gidiyoruz, insanlar alışmış kabullenmeye, bense karşı çıkanlardanım. Anarşik biriyim diyebiliriz. Pişman olacağım şey yaptım ben ya, hemde çok. Ama en büyüğü onunla aramızdaki ufak bir tartışmada söylediklerimdi. Çünkü o dediklerim sonra ayrılmamıza yol açtı. O an keşke 3 saniye de olsa hayatımdan bir şeyi silmek istedim. Sadece bir kere. Ama olmuyor işte.

Spora gitmiyorum. İnsan türlerine gerek yok aslında. Gerçek insan olsun. Ufak bir değer versin yeterli bana. Affetmeyeceğim şeyler ise büyük yalanlar (ufak şeylerdrn zarar gelmez), insan ayrımcılığı vs vs. Hayatımdan o kadarda memnun değilim şahsen. Yani insanoğlu hep daha iyisini ister. Bense iyisini değilde hep adaleti aramış biriyim. Neden memnun değilim? Çünkü çok saçma bir şekilde yaşayıp gidiyoruz, insanlar alışmış kabullenmeye, bense karşı çıkanlardanım. Anarşik biriyim diyebiliriz. Pişman olacağım şey yaptım ben ya, hemde çok. Ama en büyüğü onunla aramızdaki ufak bir tartışmada söylediklerimdi. Çünkü o dediklerim sonra ayrılmamıza yol açtı. O an keşke 3 saniye de olsa hayatımdan bir şeyi silmek istedim. Sadece bir kere. Ama olmuyor işte.

Windows XP'den mi yazı yazıyorsunuz? Az evvel yazdığınız mesajlarda android idi. Otobüste bilgisayar var mı? :D

Şuanda Android. Sadece uygulamayı yükledim. Ne zamandır unutuyordum. Neden? Ve evet otobüste priz var ama bilgisayar kullanmıyorum.

Şuanda profilinizin altına bakarsanız, Windows XP logosu ve Chrome logosu var. Yani Windows XP sistemini ve Chrome kullanıyorsunuz . En azından öyle gösteriyor..

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı