Daha fazla
Bir insan bunu 1 saat boyunca neden dinler ki?
Dört saat boyunca bunu dinledim...
Ali Hocam bu vakit bu soru mükemmelsiniz. [emoji4]Hatay'da nerede yemek yemeli? En son 7-8 sene önce gelmiştim.
Hatay'da öncelikle döneri İskenderun'da yemeliyiz, en güzel oradadır. Ayrıca künefe olarak da yine İskenderun'da Petek Pastanesi dışında heryer yalan bence. Belki Türkiye'nin en iyisidir. Kebabı güzel sonra Hatay'ın. 2 çeşit kebabı vardır: Birincisi kağıt kebabı, Antakya'da yenir. Diğeri normal Adana usulü kebap, onu da Erzin'de yiyebilirsiniz. Sonra ev yemekleri satılan yerler var İskenderun'da. İçli köftesinden kaytasına kadar hepsi bulunmaktadır. Sahilde bir yürüyüş yaparken limon dondurma yemekte çok güzel oluyor. Yada sıcaktan bunalmışken yol kenarlarında durup yediğim bici bicilerin tadı hala damağımdadır. Zorlasam biraz daha söylerim de şuan bu kadar geliyor aklıma. Otobüs mü kokuyor ne.Hatay'da nerede yemek yemeli? En son 7-8 sene önce gelmiştim.
Doğduğumdan beridir gidip gelirim her yıl bunu. Bazen 2 kez gidip gelirim.Ben bunu 12 yıldır çekiyorum 1200 Km.
Sırf şu mesaj yüzünden yarım saattir Hataylı arkadaşıma dil döküyorum. O petek pastanesinden künefe yemeden duramam artık.Hatay'da öncelikle döneri İskenderun'da yemeliyiz, en güzel oradadır. Ayrıca künefe olarak da yine İskenderun'da Petek Pastanesi dışında heryer yalan bence. Belki Türkiye'nin en iyisidir. Kebabı güzel sonra Hatay'ın. 2 çeşit kebabı vardır: Birincisi kağıt kebabı, Antakya'da yenir. Diğeri normal Adana usulü kebap, onu da Erzin'de yiyebilirsiniz. Sonra ev yemekleri satılan yerler var İskenderun'da. İçli köftesinden kaytasına kadar hepsi bulunmaktadır. Sahilde bir yürüyüş yaparken limon dondurma yemekte çok güzel oluyor. Yada sıcaktan bunalmışken yol kenarlarında durup yediğim bici bicilerin tadı hala damağımdadır. Zorlasam biraz daha söylerim de şuan bu kadar geliyor aklıma. Otobüs mü kokuyor ne.
Doğduğumdan beridir gidip gelirim her yıl bunu. Bazen 2 kez gidip gelirim.
O zaman ne mutlu size.Sırf şu mesaj yüzünden yarım saattir Hataylı arkadaşıma dil döküyorum. O petek pastanesinden künefe yemeden duramam artık.
Sizinde işiniz zor ya. Birde kıyı taraflarından gittiniz mi geçmiş olsun size.Her yıl Kocaeli'den Antalya'ya nasıl gittiğimi düşünüyorsunuz? Otobüse biniyorum. Gidene kadar dizi izle, şarkı dinle, uykun gelirse uyu. Derken, varış noktasına ulaştınız. Hadi iyi günler![]()
700-800 km çok uzun be birader. Ülkeden ülkeye yolculuk yapar gibiO zaman ne mutlu size.
Ho
Sizinde işiniz zor ya. Birde kıyı taraflarından gittiniz mi geçmiş olsun size.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.