14 yaş 170 boy 74 kilogram birisi için beslenme programı nasıl?

187 gram protein gereksiz protein tozunu boşuna kullanma. Akşam da tavuk yemeyebilirsin.

Hocam hangi okulda okuyorsunuz meslek Anadolu LGS için tavsiyeniz var mı?

Anadolu'da okuyorum LGS çok kafana takma bence hafif çalışsan bile rahat 400+ çekersin hiç çalışmadan 390 falan çekmiştim hocaların dediği gibi hayatın sonu değil fene giden arkadaşlarımdan çok daha mutluyum şu an onların hocaları çok yaşlıyken bizimkiler çok daha iyi yani OBP'ni yüksek tutup hafif çalışsan bile yaparsın çok dert etme ben okuluma 96 puanla girmiştim çok da memnunum.

187 gram protein gereksiz protein tozunu boşuna kullanma. Akşam da tavuk yemeyebilirsin.

hocam günlük kilomun 2-2.5 katı protein almam lazım değil mi yağ yakarken?

Hocam bu herkese göre değişir bazı tanıdıklarım 16 yaşına kadar 160-165 gezdiler 18 yaşında 190 falandılar genetikle alakalı yaşına göre iyi bence bende 1 sene önce falan o boylardaydım takma kafana çok uzarız daha.

Bende 14 yaş boy: 165 kilo: 60 sence en az 1.80 olmak için ne yapmalıyım?

Yapabileceğin bir şey yok dostum bunlar genetiktir asılma vb hareketlerde 2-3 cm ekleyebilirsin ama bunlarından geciçi olacağını düşünüyorum bunları çok dert etmemek lazım uzarız elbet.

Bende fendeki arkadaşlarımdan duyuyorum sınıfta 197 falan var diyorlar onların dediğine göre gerçekse bile kafayı takmamak lazım elbet uzarız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı