Merhaba, 14 yaşındayım. Caddede bir tane kâfe buldum. Aylık ne kadar verebilirler? Bir de zor mu? İlk defa bir işte çalışacağım.
Kafeden kafeye değişir, gidip onlara sorun.Merhaba, 14 yaşındayım. Caddede bir tane kâfe buldum. Aylık ne kadar verebilirler? Bir de zor mu? İlk defa bir işte çalışacağım.
Merhaba, 14 yaşındayım. Caddede bir tane kâfe buldum. Aylık ne kadar verebilirler? Bir de zor mu? İlk defa bir işte çalışacağım.
Tahmini kaçtır?Kafeden kafeye değişir, gidip onlara sorun.
Büyük gösteriyorum aslında boydan felan.Bende çalışmayı düşünüyordum sonra deprem oldu. Çalışırsanız ne kadar alırsınız yazar misniz bir de 14 yaşında almayabilirler.
Tarla yok. Olsa yapardım.Zor değil sadece ayakcilik yapacaksın hoş geldiniz afiyet olsun bu kadar. Bence tarlada çalış paraya ihtiyacın var ise.
Onlara bağlı. Ben olsam asgari ücretin altında bir sayı verirdim. Sonuçta daha 14 yaşındasın normal bir işçinin daha azını çalışabilecek kapasitedesin.
İlla bulursun günlük. Arkadaşım günlüğü 300 e çalışıyor garson olarak çalışıp da 50-70 liraya gününü heba etme derim.Tarla yok. Olsa yapardım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.