CSGOFloat sitesinden para çekimi

Kickte de aynı sorunu yaşadım.
Ben 1200 lira cektigimde sonraki gune gelmişti hesaba, diğer cekimimde de orada yazan tarihten önce gelmişti. 1-2 gün bekleyin hâlâ gelmezse supporta yazın, onlar da muhtemelen paranın stripeda olduğunu bir şey yapamayacaklarini söylerler. Şuan en iyi yol beklemek gibi, beklenen tarih bugunmüş daha.
burada usd hesabımı verdim daha önce 4700 tl çekim yaptım 4700 tl geldi 700 tl de geldi 19 bin gelmedi kickte de aynı sorunu yaşadım 5700 tl gelmedi

Kickte de aynı sorunu yaşadım.

burada usd hesabımı verdim daha önce 4700 tl çekim yaptım 4700 tl geldi 700 tl de geldi 19 bin gelmedi kickte de aynı sorunu yaşadım 5700 tl gelmedi
TL hesabına isteseydiniz keşke, kullananlar da öyle diyor. Daha fazla gecikirse supporta yazarsınız artık, iptal edip TL hesabına isteme sansiniz varsa istersiniz.

İyiyde usd hesabımada geliyor
Bilmiyorum genelde kullananlar TL hesabına çekilmesi gerektiğini söylüyor, bende TL hesabına çektiğimde gelmişti hep kısa sürede. Miktar büyük olduğu için mi gecikti usd hesabına istediğin icin mi bilemeyiz, mecbur bekleyeceksin 1-2 gün daha. Sonrasında supportla görüş. Bu kadar da takma eskiden 40-50 güne geliyordu bazılarına.

Bilmiyorum genelde kullananlar TL hesabına çekilmesi gerektiğini söylüyor, bende TL hesabına çektiğimde gelmişti hep kısa sürede. Miktar büyük olduğu için mi gecikti usd hesabına istediğin icin mi bilemeyiz, mecbur bekleyeceksin 1-2 gün daha. Sonrasında supportla görüş. Bu kadar da takma eskiden 40-50 güne geliyordu bazılarına.
eğer gelmez ise 400k kaldı sitede skin alıcam artık o zaman

Technopat Haberler

Geri
Yukarı