14 yaşında AC Valhalla oynanmalı mı?

xpsplayer

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, Epic'ten indirimli AC almayı düşünüyorum ama yaşım 14. sizce oynamam uygun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun ESRB derecesi Mature +17 yani 17 yaş ve üstü olgun insanlar için. Bence bu tarz durumlara uyarak oyunlarını oyna. Şuan için tavsiye etmem.

Oyunun ESRB derecesi Mature +17 yani 17 yaş ve üstü olgun insanlar için. Bence bu tarz durumlara uyarak oyunlarını oyna. Şuan için tavsiye etmem.
Kan gibi şeylerden dolayı 18 ise saçma ama cinsellik ve korku varsa bana göre sakıncalı olabilir @Ravenholmona göre oyunu satın alacağım
Kesinlikle oynanmamalı. Yüksek ihtimalle zaten oyunun ana konseptine vakıf olamayacaksınız ama onun yanı sıra yaşınıza uygun olmayan aksiyomları da barındırıyor. Şimdi bu bir oyun diyebilirsiniz/diyebilirler ancak oyunların hepsi araba yarışı gibi ilerlemiyor.

Mesela nasıl aksiyomlar? @Berkay4154

Kan gibi şeylerden dolayı 18 ise saçma ama cinsellik ve korku varsa bana göre sakıncalı olabilir @Ravenholmona göre oyunu satın alacağım

Mesela nasıl aksiyomlar? @Berkay4154
Yani ben bu konuda uzman bir kuruluşun koyduğu yaş sınırını belirttim oynayıp oynamamak sana kalmış. Bu arada saydığın her şey oyunda mevcut. Kan ,vahşet, cinsellik, küfür, alkol kullanımı gibi şeyler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı