Merhabalar, Epic'ten indirimli AC almayı düşünüyorum ama yaşım 14. sizce oynamam uygun olur mu?
Kan gibi şeylerden dolayı 18 ise saçma ama cinsellik ve korku varsa bana göre sakıncalı olabilir @Ravenholmona göre oyunu satın alacağımOyunun ESRB derecesi Mature +17 yani 17 yaş ve üstü olgun insanlar için. Bence bu tarz durumlara uyarak oyunlarını oyna. Şuan için tavsiye etmem.
Kesinlikle oynanmamalı. Yüksek ihtimalle zaten oyunun ana konseptine vakıf olamayacaksınız ama onun yanı sıra yaşınıza uygun olmayan aksiyomları da barındırıyor. Şimdi bu bir oyun diyebilirsiniz/diyebilirler ancak oyunların hepsi araba yarışı gibi ilerlemiyor.
Yani ben bu konuda uzman bir kuruluşun koyduğu yaş sınırını belirttim oynayıp oynamamak sana kalmış. Bu arada saydığın her şey oyunda mevcut. Kan ,vahşet, cinsellik, küfür, alkol kullanımı gibi şeyler.Kan gibi şeylerden dolayı 18 ise saçma ama cinsellik ve korku varsa bana göre sakıncalı olabilir @Ravenholmona göre oyunu satın alacağım
Mesela nasıl aksiyomlar? @Berkay4154
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.