14 yaşında asosyallik ve dışlanmak

yigitalyksel

Hectopat
Arkadaşlar, 14 yaşındayım. Hayatımda sadece 1 sevgilim oldu (19 günlük). Yaşıtlarıma bakınca haftada 2-3 kez manita değiştiriyorlar. Neyse konum manita değil konum;

Hani her sınıfta birisi olur yaptığı şakaya gülünür falan ben de onlardandım, tam zamanında (abartmadan) espriyi çakıyordum sınıf gülüyordu falan ama bugüne kadar hiç gerçek arkadaşım olmadı (14 yaşındayım, özgüvenliyim, kemik yapılıyım, saçlarım uzun, hafif yakışıklıyım boyum 1.78 kilom 61.)

En çok üzüldüğüm şey ise tüm sınıftakiler kendi arkadaşlarıyla teneffüse çıkarken ben sınıfta oturur uyurdum. İnanır mısınız bilmem ama dışarı çıktığımda sadece oturur etrafa bakardım, teneffüs çalınca sınıfa girerdim kimseyle muhatap olmazdım. 6. sınıfta okuldan atılacaktım sebebi: kavga etmediğim kişi kalmamıştı, özgüvensizdim bu sorunlarımı kickbox sporuna giderek hallettim. Su anda özgüvenim tam, kavgacı değilim, sanaldan bir sürü arkadaş edindim. 6-7 tane arkadaşlarım var, oyun oynarız ama reel hayatta gerçek arkadaşım olmadı. Ve ben bu kızları anlamıyorum dürüst, özgüvenli, yakışıklı erkek seçmek varken gidiyorlar ağzına ne gelirse söyleyen, her şeye söven, günde 2 kere kavga eden erkeklerle flört ediniyorlar. Konuyu kısa geçmek gerekirse:

Arkadaşlarım tarafından dışlanıyorum, arkadaşım yok, telefon hat tarifem yenilenince 1000 dakika konuşma ay sonunda 950 dakikada kalıyor. Arkadaş canlısıyım ama arkadaşım yok. Samimi birisiyim, ikizler burcuyum, yani insanlar beni tanımadan beni reddediyor. Bir insanın beni tanıması için 1 hafta takılması gerekiyor ama yapmıyorlar. Bir insana alışınca gerçekten çok samimiyetli oluyorum, can sıkıntısından mizah sayfası açtım kendime özgün postlar attım. İşler iyi gidiyordu, 3 haftada 600+ takipçi geldi ve gerçekten komik postlar atıyordum, küfürlü-küfürsüz fark etmiyordu ama üşendiğimden dolayı bıraktım. Su anda muhtemelen 400+ takipçi kalmıştır, 2 aydır hesaba bakmıyorum.

O değil de telefonum hiç çalmıyor, ona da üzülüyorum canım sıkılınca arayacağım kimse yok, ömrümün sonuna kadar böyle geçmesini istemiyorum.

Spora gittiğim zamanlarda hiç istemiyordum sporu ama şu anda iyi ki de gitmişim diyorum. Eğer spora gitmeseydim daha da kötüydüm, hala gidiyorum.

Benim gibi birisi varsa onunla tanışmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ikizlerim senin gibi. Haftada 2-3 kez manita değiştirmek kıskanılacak bi durum değildir.
Benimde 1-2 arkadaşım oldu ve liseyi onlarla bitirdim. Gram pişmanlık yok içimde. Herkesle haşır neşir olmak gereksinim değildir. Benimde 950 dakikalarım kalıyordu. Hala kalıyor. Dost edinmek için bekleme o sana gelir bir şekilde. Kendin ol yeter.

bende zamanında senin gibiydim hatta neredeyse 1e1 benim hikayemi anlatmışsın diyebilirim 7. sınıftayken dışlanıyordum çok arkadasim yoktu 1 2 tane vardi 7 nin yaz tatilinde mizah sayfası açmıştım 8in sonuna kadar 15 20 bin takipciye kadar ulastirip onlarca reel 100lerce sanal arkadaş edinmiştim sana tavsiyem seni dışlayan moralini bozan kimseyi umursama
bir de şuan kaça gidiyorsun ?

Şu anda lise 1e geçtim meslek lisesine gideceğim.

benim de 950 dakikam kaliyor hala ama 2 yıldır çıktığım bir sevgilim var manita değiştirme olayı çok önemli değil bende 2 3 tane degistiriyordum ve şuan keşke hiç çıkmasaydım diyorum 4 5 tane sağlam dostum var fazlasına da ihtiyaç yok genel olarak evden çıkmıyorum bi sevgilimle buluşacaksam çıkıyorum asosyallik kötü bir şey değil sana tavsiyem kodlama photoshop edit vb.vb. şeyler öğren geleceğine yatırım yap
Şu anda lise 1e geçtim meslek lisesine gideceğim.
meslek lisesinde tanışıcaklarının da çok iyi insanlar olacaklarını sevmiyorum onları da çok takma

Yaşıtlarıma bakınca haftada 2-3 kez manita değiştiriyorlar.

Bu olayın büyüsü ne zaman kalkacak anlam veremiyorum. Hayır, ikide bir sevgili değiştirince havalı mı oluyorsun? Bunlara imrenme.

Su anda özgüvenim tam, kavgacı değilim, sanaldan bir sürü arkadaş edindim. 6-7 tane arkadaşlarım var, oyun oynarız ama reel hayatta gerçek arkadaşım olmadı.

Yine de iyi.

Asıl soruna geliyorum. Daha 14 yaşındasın ve hayatının sonuna kadar böyle olacağını düşünmemelisin. Liseye geçmişsin. Orada arkadaş edineceğini düşünüyorum. Bir de sürekli kavga etme olayını anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…