selimtti
Decipat
Kendi oyun hilesini yazıp içine reklam koysa veya lisans olarak satabilir. Tabii en kolay para kazanma yöntemi bu. Yazıkımcılar illa da üniversiteye ihtiyaç duymazlar.Neden kendi programını yazamaz mı? Komik gerçekten.
Kendi oyun hilesini yazıp içine reklam koysa veya lisans olarak satabilir. Tabii en kolay para kazanma yöntemi bu. Yazıkımcılar illa da üniversiteye ihtiyaç duymazlar.Neden kendi programını yazamaz mı? Komik gerçekten.
Kendi oyun hilesini yazıp içine reklam koysa veya lisans olarak satabilir. Tabii en kolay para kazanma yöntemi bu. Yazıkımcılar illa da üniversiteye ihtiyaç duymazlar.
Hocam böyle birşey yok. YKS de ilk 1000 e giren adamla ilk 100.000 e giren adamın gittiği üniversiteler aynı olabilir mi? Benim komşum ODTÜ bilgisayar mezunu ve adamın üniversitede öğrendiği bilginin stajın haddi hesabı yok. Dediğiniz şey baya komik.Zaten öyle. Ama büyük şirketlere girebilmek için o diplomanın yazısı CV'de önemli.
Cahilliğin güldürdü beni ondan.@Againbirth Komik olan şeyi söyleseniz de bizde bilsek ne derisiniz?
Yanlış. Özellikle bu yüzyılda üniversite ve diplomaya ihtiyaç kalmadı. Yapabileceğin çok şey var.İyi bir üniversite okumadığın sürece işine yaramaz.
Ne bu C.E. 1. sınıf vize sorusu mu? Bunları yapan "çoğu bankada" iş bulabilseydi bankacılık çok güvensiz bir sektör olurdu.Bu tarz kodlar yazabileceğine inanıyorsan ve kendini geliştirebiliyorsan (-ki bunlar kolay örnekler) çoğu bankada veya şirkette iş bulabilirsin.
Okulda bizlere sınavda az sormadılar bunlardan. Tabi bunlar hep consol örnekleri.
C++ program for Banking Management System using Class
Banking management system program in C++: Here, we are implementing a C++ program for the banking management system using class and object having basic operations.www.includehelp.com
Ben Türkiyede neredeyse hiç bir şirkette denk gelmedim diplomasız yazılımcıya.Yanlış. Özellikle bu yüzyılda üniversite ve diplomaya ihtiyaç kalmadı. Yapabileceğin çok şey var.
Fakat yine de üniversiteye git derim. Sana büyük bir artısı olur.
Valla mühendislikte böyle mi soruyorlar bilmiyorum. Bilgisayar programcılığında böyle soruyorlar.Ne bu C.E. 1. sınıf vize sorusu mu? Bunları yapan "çoğu bankada" iş bulabilseydi bankacılık çok güvensiz bir sektör olurdu.
Ben Türkiyede neredeyse hiç bir şirkette denk gelmedim diplomasız yazılımcıya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.