14 yaşında Date'e nasıl hazırlanılır?

cti real

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İzmir/Bayraklı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Galax RTX 2060 Super 3 fan, Ryzen 5 5600, RipJaws 2x8 3200 mHz RAM, B550M, 650W Rampage PSU
------------------------------------------------------------------------------------------------
Excalibur 27 inç 200 Hz monitör, Wraith W75 V2, Fantech Helios II, Wraith Spirit Of Aim, 8BitDo UltimateC2, MCHOSE V9 PRO Icy White, North Bayou F80
------------------------------------------------------------------------------------------------
Playstation 5
Meslek
Öğrenci
Merhaba, şu anda 9. sınıfım ve 5. sınıfta bana aşık olan bir kızla, arkadaşımın ayarlaması sonucu benim de isteğimle cumartesi günü bir date çıkacak gibi görünüyorum. Hayatımda ilk olacak. Neler yapmalıyım? Nasıl davranmalıyım? Nasıl hazırlanmalıyım? Bu konularda tecrübe bolluğu olan abiler cevap verirse sevinirim. :D

Kasma kendini, doğal her zaman davrandığın gibi davran. Olay kızda bitiyor zaten sen doğal davranıyorsan. İyi bir koku, ilk date için abartıya kaçmayacak bi kombin vs. bunları söylememe gerek yok zaten.

Merhaba, şu anda 9. sınıfım ve 5. sınıfta bana aşık olan bir kızla, arkadaşımın ayarlaması sonucu benim de isteğimle cumartesi günü bir date çıkacak gibi görünüyorum. Hayatımda ilk olacak. Neler yapmalıyım? Nasıl davranmalıyım? Nasıl hazırlanmalıyım? Bu konularda tecrübe bolluğu olan abiler cevap verirse sevinirim. 😀

Kasma kendini, doğal her zaman davrandığın gibi davran. Olay kızda bitiyor zaten sen doğal davranıyorsan. İyi bir koku, ilk date için abartıya kaçmayacak bi kombin vs. bunları söylememe gerek yok zaten.
Kızla eskiden baya bi muhabbetim var o yüzden kendimi kasmıyorum o karşımdayken. Wegh'in shiny force ile yapmış olduğu sweatshirt'i altına, bir eşofman ya da kumaş pantolon, old skool vans ya da new balance. Ama siyah uyumuna uymuyor.

Kızla eskiden bayağı bir muhabbetim var o yüzden kendimi kasmıyorum o karşımdayken. Wegh'in shiny Force ile yapmış olduğu Sweatshirt'i altına, bir eşofman ya da kumaş pantolon, old skool vans ya da New balance. Ama siyah uyumuna uymuyor.

Kardeşim inan shiny Force falan dediklerini anlamadım :D Renk uyumu olması pek mühim değil, tabii renkler birbirine ton olarak yakınsa. Koku olsun, kombin olsun bunlar da önemli fakat ikinci planda. Çoğu alanda olduğu gibi tip önemli. Zaten kız önceden aşık olmuş, kaparsın kızı buluşmada. Gönlünce geçsin, birbirinizi her ne kadar tanısanız da başlangıçta çocukça yaklaşma çok.

Kardeşim inan shiny Force falan dediklerini anlamadım :D Renk uyumu olması pek mühim değil, tabii renkler birbirine ton olarak yakınsa. Koku olsun, kombin olsun bunlar da önemli fakat ikinci planda. Çoğu alanda olduğu gibi tip önemli. Zaten kız önceden aşık olmuş, kaparsın kızı buluşmada. Gönlünce geçsin, birbirinizi her ne kadar tanısanız da başlangıçta çocukça yaklaşma çok.
Tamamdır, teşekkürler.

Giyim vs. çok önemli değil sadece kişisel temizliğin önemli olsun kafi.
İlk buluşmada odaklanman gereken şeyler
1-Sen az ve öz konuş, genellikle kızı konuştur. Buluşmanın büyük bölümünde konuşan taraf kız olsun.
2-Laklak yapma, kendinle alakalı her şeyi ilk günden ortaya dökme.
3-Beden diline(Göz teması, dik ve göğsüz dışarıda arkana yaslanarak oturma) dikkat et

Böyle şeylerden önce ne kadar çok düşünüp overthink kasarsan sonucunda o kadar batırırsın. Rahatla.

Kızla eskiden baya bi muhabbetim var o yüzden kendimi kasmıyorum o karşımdayken. Wegh'in shiny force ile yapmış olduğu sweatshirt'i altına, bir eşofman ya da kumaş pantolon, old skool vans ya da new balance. Ama siyah uyumuna uymuyor.
Ben böyle kıyafetlerden nefret ederim ama sizin yaştaki kızlar sever diye düşünüyorum. Kızın sevmesini geçtim sen öyle iyi hissediyorsan öyle giyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı