14 yaşında diyet yapmak doğru mu?

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Merhaba. Ben şu an futbolcuyum ve kilom az zaten kaslıyım da. Ama diyet yapıyorum kendimi çok sıkıyorum. Sadece abur cubur, Fast food yemeyip onun dışında normal yesem sorun olur mu?

Kilonuz nedir, boyunuz nedir bunları söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Ayrıca 14 yaşında kasınız varsa onlar sıska olduğunuz için size öyle geliyordur büyük ihtimalle

Son düzenleme:
Merhaba. Ben şu an futbolcuyum ve kilom az zaten kaslıyım da. Ama diyet yapıyorum kendimi çok sıkıyorum. Sadece abur cubur, Fast food yemeyip onun dışında normal yesem sorun olur mu?

Abartmadan normal yersen hiçbir sıkıntı olmaz. Haftada 1 kere keyfiyen fastfood yersin zaten kilon azmış futbolcuyum da demişsin kilo da almazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neye göre bir diyet . Nasıl bir diyet ? Kim tavsiye etti gibi etkenler var . Normal yemekten kastın nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…