cemillothbrok
Hectopat
- Katılım
- 15 Mart 2020
- Mesajlar
- 199
- Çözümler
- 1
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Bence boks daha mantıklı. Hem bir spor dalı hem de kendini savunmayı öğrenmiş olacaksın. Fitness'a ilerleyen dönemlerde boks antrenmanlarıyla entegre biçimde başlamak daha iyi olur bence.
Boksa gitmeye üşeniyordum ama gidince çok eğleniyordum. O farklı ama gerçekten yapmak istediğim bir şey varsa o da fitness. Tanıdıklarım var sanaldan adamlar 14 yaşında 15 yaşında başlamış hemen hemen. Bu arada lise1'im yani 15 sayılırım daha var diye söylemedim yani bedenim uygun yaşıtlarıma göre bayağı iyiyim.
Kendi ağırlığınla fazla abartmadan çalış. Mesela ben sabah uyandığımda 15, akşam yatmadan 15 şınav çekerim fit kalmak için. 1-2 yıldır yapıyorum pek bir zararını görmedim.
Sabah koşusuna falan çıkmayı da planlıyorum servise giderken yolu biraz uzatıp sabah sporunu da eksiltmemiş olurum. Beslenmeyi ise şu ara kilo vermek istediğim için sabah 4 5 yumurta yanında lor peynir(en proteinlisi olandı sanırım) öğlen okulda verilen yemeklerden(sağlıklı olan) akşam bir şey yemeyi planlamıyorum.