14 yaşında fitness yapılır mı?

Arnold kim? Parktaki aletlerle ne yapacağım bir sağa bir sola döndürüyor beni nefret ediyorum hepsinden.
Parkta zaten cok bisi yapamazsin.Evde barfiks yapicam diye bi yeri koparip yikma diye soyledim onu dostum.Cik parkta yap temiz havada.Senin donmeyle falan isin yok.

Kendi vücut ağırlığınız ve dumbell yeterli bence. Barfiks, dips, şınav falan yapabilirsiniz. Onun dışında dumbella her bölgeyi çalışabilirsiniz. Sırt biraz sıkıntı olabilir dumbella fazla çalışamazsınız.

Bu yaş bence başlamak için en uygun yaş. Evde yapmanız hem aletler olarak çok pahalı olur hem de sınırlı bir şekilde yaparsınız. En iyisi Fitness Salonuna gitmek olacaktır.

Barfiks ile sırt geliştiremez miyim?

Hocam biraz konuyla alakasız. Ama kilo alın, ben sizin yaşınızdayken 1.80 75 kiloydum.

Hocam biraz konuyla alakasız. Ama kilo alın, ben sizin yaşınızdayken 1.80 75 kiloydum.
Neden kilo alayım hocam? Bilerek sağlıklı besleniyorum kilo almamak için, hala göbeğim var.

Banım vardı dostum kusura bakma yazamadım.
Yerinde olsam Direnç bandı, barfiks cubuğu ve hafif orta ve ağır dumbell alırım. Biraz pahalı tutar ama cidden güzel olur, ayrıca kilo almadan da kas kütlesi koymayı bekleme. Hayvan gibi ye, şuan zayıfsın.

Şu anki yapım gayet iyi hocam, hiç kilo alma gibi bir niyetim yok.

Roigotv doğru demiş eğer sporda kas kütlesi yapmak istiyorsan aldığın kaloriyi protein bazında arttırman gerekiyor yağ kütlesi nasıl fazla karbonhidrat fazla yağ az proteinle ile oluyorsa kas kütleside protein esaslı yüksek kalori alımıyla olur ve tabii ki o kaloriyi ağırlık çalışarak yakman gerekiyor aynı beslenme rutininle kilonu koruyorsan spora başladıktan sonra zayıflarsın ve sen bunu istemiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…