14 yaşında girilebilecek işler

Aklın varsa pis işlerden uzak dur, Güzel temiz bir işe girmeni tavsiye ederim, Mesela berber sonsuz iş bir yerde dükkanın olduğu sürece her yerde iş yaparsın.

Freelancerlık daha uygun olur.
son günlerde NFT diye birşey duydum resim yeteneğim iyidir nasıl yapıyoruz hangi siteden?
NFT öyle bir sey değil. Sembolik değeri olan pixelart tarzı şeyler satılıyor genelde. Ayrıca grafik tasarım için grafik tablet lazım onlar da en az 350TL.

Yazılım nasıl kodlanıyor en azından bilgisayarda oyun oynarken toxiclerle laf dalaşına girmem ve onları nasıl satacağım?

YouTube'da ücretsiz, Udemy de ücretli eğitimleri var seni ciddi mânada ileriye taşır, çevremde oyun hilesi kodlayıp satan arkadaşlarım var ki bunu asla önermem sadece örnek veriyorum. Ayrıca ben de senin gibiyim asla evden çıkmam ve bütün gün bilgisayardayım ama sadece oyun oynamanın vakit kaybı olduğunu inatla kendime hatırlatıyorum bu yüzden ben de siber güvenlik eğitimleri alıyorum bu bittikten sonra kodlama öğrenmeyi düşünüyorum çünkü hem bu işlerden keyif alıyorum hem de benim için bir gelir kaynağı olabilir, bence sen de sadece oyun oynamanın vakit kaybı olduğunu düşünerek hareket etmelisin. Sanırım fazla uzattım ayrıca tabii ki de gerçekten kendini soyutla demiyorum ama senin rızan yok ise çalışman pek uygun değil bu dediğim şeyleri ailenle oturup şöyle bir karar aldım şöyle bir şey yapacağım şeklinde güzelce konuşursan ve sende o isteği gerçekten görürler ise sana anlayış gösterecek ve sana destek olacaklarını düşünüyorum. Satmak için ise bir site açabilirsin, bir Discord sunucusu açabilirsin veya az izlenen Yayıncı, YouTuber'lar ile anlaşabilirsin böylece ismin daha çok yayılır, aklıma gelmeyen şeyler de var. Aklına yattıysa bence bunları biraz düşün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı