14 yaşında hızlı şekilde nasıl kilo verilir?

Düzenli beslenme ve sporla ile..

15 yaşında 51 kiloyum aramızda 19 kilo var ben zayıfım sen şişman en iyisi ortasını bulalım ben zarganalıktan çıkayım sen de kiloluluktan 60-65 arası gayet yeterli bir de boy önemli.

Garip, bende hiç yok öyle bir şey, kanser ameliyatı olduğum için sol kaburgam gözüküyor sadece ama o kilodan değil.

Sizce gözüküyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garip, bende hiç yok öyle bir şey, kanser ameliyatı olduğum için sol kaburgam gözüküyor sadece ama o kilodan değil.
fiziğinizden olabilir hocam birşey diyemiyorum. 15 yaşında arkadaşım 55 kilo onun kaburgaları gözükebilir derecede dışarıda.

Fiziğinizden olabilir hocam bir şey diyemiyorum. 15 yaşında arkadaşım 55 kilo onun kaburgaları gözükebilir derecede dışarıda.

Anladım, kusura bakmayın bende biraz üstüme alındım kaburgaları gözüküyor deyince, sanırım fiziğim iyi benim de o yüzden.

Tabirinize dikkat edin. Yaşınız belli saygı nedir bilmiyorsanız bu site size göre değil.
ben arkadaşa kendimi yanlış ifade ettiğimi belirttim zaten. tekrar uyarmanıza gerek yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…