Hocam kemiği sayılanlar derken gerçekten vücudunda kaburgaları gözüken kişiler. 47 ile 53'ün arasında çok bir fark yok zaten hocam. Hakaret olarak algıladıysanız kusura bakmayın, öyle bir amacım yoktu.
Hocam kemiği sayılanlar derken gerçekten vücudunda kaburgaları gözüken kişiler. 47 ile 53'ün arasında çok bir fark yok zaten hocam. Hakaret olarak algıladıysanız kusura bakmayın, öyle bir amacım yoktu.
fiziğinizden olabilir hocam birşey diyemiyorum. 15 yaşında arkadaşım 55 kilo onun kaburgaları gözükebilir derecede dışarıda.Garip, bende hiç yok öyle bir şey, kanser ameliyatı olduğum için sol kaburgam gözüküyor sadece ama o kilodan değil.
Fiziğinizden olabilir hocam bir şey diyemiyorum. 15 yaşında arkadaşım 55 kilo onun kaburgaları gözükebilir derecede dışarıda.
Fiziğinizden olabilir hocam bir şey diyemiyorum. 15 yaşında arkadaşım 55 kilo onun kaburgaları gözükebilir derecede dışarıda.
Boy kilo Endeksi farkından olabilir hocam.Boyu fazla olanda da çıkıyor kaburgalar birkaç arkadaşımda da var.
Senin gibiler kemikleri sayılanlar. Ortalama kilo 53 tür bende 60 civarı dedim zaten.
ben arkadaşa kendimi yanlış ifade ettiğimi belirttim zaten. tekrar uyarmanıza gerek yoktu.Tabirinize dikkat edin. Yaşınız belli saygı nedir bilmiyorsanız bu site size göre değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.