14 yaşında kas yapılır mı?

MzSe

Hectopat
Arkadaşlar, boyum 1.75 civarı ve kilom var verip kas yapmayı düşünüyorum. Yaşım 14 mümkün mü?

Spor salonuna gideceğim.

Arkadaşlar, boyum 1.75 civarı ve kilom var verip kas yapmayı düşünüyorum. Yaşım 14 mümkün mü?

Spor salonuna gideceğim.
Disiplinli olursan, çok büyük olmasan da fit, estetik bir vücut yapabilirsin.

Antrenmanlarını aksatmayıp günlük alman gereken proteini alırsan tabii ki de yaparsın spor şans işi değil azim işi.

Yani yaşımdan dolayı yapamam diye düşünüyordum.

Hayır yapabilirsin sorun olmaz. Fazla ağır girme yeterli.

Spor salonuna gideceğim.

Bende 14ümde başladım şu an 15'im. Bana kattıgı en önemli şey 55kg bir cubuktan 63kg ye gelmem kaslarımın belirginleşmesi ama bu sporun sıkıntılı yanları da çok bel agrısı, sakatlanma mesela ben şu an 2haftadır yatıyorum dirsekte tenisçi dirsegi denilen kemik sakatlanmış o yüzden böyle bir yanıda var senin tercihin.

Az almışsın daha çok alabilirsin.

Spor salonuna gideceğim.

12'den beri ağır antrenman yapıyorum şu an 15'im boy konusunda ve sağlık konusunda sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…