Disiplinli olursan, çok büyük olmasan da fit, estetik bir vücut yapabilirsin.Arkadaşlar, boyum 1.75 civarı ve kilom var verip kas yapmayı düşünüyorum. Yaşım 14 mümkün mü?
Spor salonuna gideceğim.
Arkadaşlar, boyum 1.75 civarı ve kilom var verip kas yapmayı düşünüyorum. Yaşım 14 mümkün mü?
Spor salonuna gideceğim.
Az almışsın daha çok alabilirsin.Bende 14ümde başladım şu an 15'im. Bana kattıgı en önemli şey 55kg bir cubuktan 63kg ye gelmem kaslarımın belirginleşmesi ama bu sporun sıkıntılı yanları da çok bel agrısı, sakatlanma mesela ben şu an 2haftadır yatıyorum dirsekte tenisçi dirsegi denilen kemik sakatlanmış o yüzden böyle bir yanıda var senin tercihin.
Arkadaşlar, boyum 1.75 civarı ve kilom var verip kas yapmayı düşünüyorum. Yaşım 14 mümkün mü?
Spor salonuna gideceğim.
Az almışsın daha çok alabilirsin.
Almak sadece yemek yemekten geçiyor, zaten birey yemek yiyemiyorsa bu sporda işi olamamalı.Dostum herkesin boyu bir degil öncelikle ve almakta herkes için kolay degil yavas yavas 68e kadar cıkmaya calısıyorum boyum 174.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.