14 Yaşında Kodlamaya başlamak mantıklı mı?

Başlarsan en basit ve en sade Neocities sitesinde HTML ile başla. Ben 16 yaşımda öyle başladım, yavaş yavaş gelişiyorum. Zaman alacak ama yapmak istediğin şeye zamanını verirsen çiçek açar her ne ise.

Amerikan firmasina Java bildigini nasil ispatlamayi dusunuyorsun? Ya da Amerikan firmasi icin onemli olan seyin Java ya da Python ya da Ruby oldugunu?

Is ilaninin dumanini ufukta gorunce olu fiyatina basvuran kavruk Hintlilerde olmayip da sende olan nedir?

Türkiye'de imkan diğer meslekler için yok. Yazılım konusunda kendinizi geliştirirseniz 1 sene içinde şu anki ekonomide bile 20.000 ₺ kazanabilirsiniz.

Hocam 20000 TL yine de iyi değil güzel bir Mercedes araba araba bir milyon Türk lirası büyük ihtimal günümüz şartlarında hiçbir zaman kendi evim olmayacak, istediğim.
Telefonu (zar zor) alacağım, o istediğim Mercedes arabayı alamayacağım :(

Amerikan firmasina Java bildigini nasıl ispatlamayi dusunuyorsun? Ya da Amerikan firmasi icin onemli olan seyin Java'ya da Python'ya da Ruby oldugunu?

Is ilaninin dumanini ufukta gorunce olu fiyatina basvuran kavruk hintlilerde olmayip da sende olan nedir?

Hocam ben daha yeni başladım sizce dediğim fikir mantıksız mı?

Son düzenleme:
Son zamanlarda niye herkes yazılımcı olmak istiyor? Çok sıkıcı geliyor bana oturup kod yazmak falan. Bence çoğu kişi ya havalı olduğunu düşündüğü için, ya da çok para kazanmak istediği için yazılımcı oluyor. Geçen sene arkadaşım birçok kodlama dili bildiğini, Windows gibi işletim sistemi yaptığını söylüyordu, tek yapabildiğinin "hello world" yazmak olduğuna adım gibi eminim ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı