14 yaşında nasıl para kazanılabilir?

Babam kuaför ve bende arada yardıma giderdim gerçekten güzel iş.

Hiç önermem inşaatı çok uğraştırıcı ve yorucu.

Kuaförde iş bulmam çok zor şu anda 3 ay tatilinin başında herkes işe girdi çırak gerektiğini düşünüyorum berberde

İnternet kafe olmaz bilgisayarcıya gidersin ama önermiyorum. Genelde çok kazık satıyorlar tek formata 200 lira istedi geçen adam. Açgözlülüklerinden kârın kalmayabilir.

200 mü alıyorlar

Bende 14 yaşındayım babamın tanıdığı var berber oraya gidiyorum gayet güzel iş.Bütün gün oturmakla geçiyor sayılır.En rahat çıraklık yerlerinden birisidir muhtemelen.Bazende kuzenim dolmuşta çalışıyor muavin olarak gidiyorum yanına o da rahat.
Babam kuaför ve bende arada yardıma giderdim gerçekten güzel iş.

Hiç önermem inşaatı çok uğraştırıcı ve yorucu.

Ben bizim buralardan örnek verdim daha az veya daha fazla alıyor olabilirler.Büyük ihtimal ilçede 3-5 bilgisayarcı olduğundan çok bir seçeneğimiz yok.

Bende 14 yaşındayım babamın tanıdığı var berber oraya gidiyorum gayet güzel iş. Bütün gün oturmakla geçiyor sayılır. En rahat çıraklık yerlerinden birisidir muhtemelen. Bazen de kuzenim dolmuşta çalışıyor muavin olarak gidiyorum yanına o da rahat.

Maaş olarak ne kadar veriyorlar

Bizim buradaki berberler az verir
Bizim buradaki berber işlek yerde hocam baya müşteri oluyor.Çay falan getir götür yapıyorum,yer süpürme,havluları serme,arada bir malzemeleri bana aldırıyorlar o kadar.Yaptığım işe göre 200TL iyi para.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı