14 yaşındaki birisi nerede çalışabilir?

Aslında çalışmama gerek yok ailem Türkiye ortalamasinin kat kat üstünde ama ben çalışıp kendi paramı kazanmayı seviyorum.:)

O işler öyle değil canım neredeyse profesyonele yakın Photoshop biliyorum ama birisi gelip bana logo tasarla demez çünkü cv yok.

Bende geleyim hocam :D
Hocam 4-5 TL'ye giriş seviyesi çok logo satanı gördüm. 4-5 TL'ye profesyonel logo bulamazsınız zaten.

Dostum ben bizim burada 800-900 masalı bir resterontta komilik yapmaya başladım, 1 hafta oldu deneyimlerim şöyle:
  • Öncelikle 2007 olamama rağmen 2005'liyim dedim(175 cm boy 78 kg kilo) ve başladım.
  • İlk gün eve gelince ağladım ayak ağrısından ve 37 derece ateşim çıktı
  • Sabah 08.00 akşam 23.00 çalışıyorum
  • 6 gün boyunca 1 2 saatte bir WC'ye gidip oturdum ve dinlendim
  • 1 haftadır çalışıyorum ve alıştım, oradaki herkes beni çok sevdi ve ben de onları
  • Ayak ağrım ise 0 şuan çok iyiyim :)
  • İlk maaşımı geçen hafta aldım 450 TL (5 gün)
Haftalık mı 450TL alıyorsunuz? Çok iyi para gerçekten. Garsonluk, temizlik falan yapıyorsunuz sanırım.

Çalıştırırlar hocam neden çalıştırmasınlar? Çalışan 20-25 arkadaşımdan 10'dan fazlası komilik yapıyor.

Ailemle yarın sabah bir konuşayım o zaman.
Büyük ihtimal kabul ederler onlar istiyordu zaten çalışmamı.
Komilik beceri gerektiren bir iş bence. Herkes yapamaz.

Hocam tabak kırıldığında veya hesaplar karıştığında ne oluyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı