14 yaşından sonra boy daha uzar mı?

Nikey

Picopat
Daha fazla  
Selam millet. Öncelikle boyum yaşıtlarıma göre nasıl 14 yaşındayım boyum 1.76 şu ana kadar birkaç kişi hariç sınıfında hep en uzunlar an biriyim lakin genel olarak baktığımızda boyum yaşıma göre nasıl annem 1.60 falan VA. R babam ise 1.82. Diğer sorum ise sizce 20 yaşına kadar 1.85 olur mu? Spor yapıyorum sağlıklı besleniyorum günde 7-9 saat arası uyuyorum. tahminlerinizi belirtin. 2 sorumda cevaplarsanız sevinirim.

Uzarsınız hocam. Yaşınız daha genç. Ergenlik dönemindesiniz. Bunları çok dert etmeyin uzun olana Nobel ödülü falan vermiyorlar. 1.85 olmanız gayet olası çünkü genelde babadan uzun olur çocukların boyu. Sağlıklı beslendiğiniz iyi ama bu işler genelde genetiğe yatkındır. Ancak siz yine de sağlığınızdan vazgeçmeyin. 1.85 den fazla da olabilirsiniz.

Herkese göre bu değişir ama bence biraz daha uzama hakkın var gibi duruyor :D

Peki sizce yaşıma göre nasılım bir de siz benim yaşımda ne kadardınız? Sizi tanıyorum gibi Social Club hesabı ile ilgili bir yerde sizi görmüştüm sanki😀

Doğrudur benim o. Yaşınıza göre bence boyunuz ideal ben sizin yaşınızda daha küçüktüm ama arkadaşların dediği gibi çoğunluklu olarak babanın boyunu geçiyor çocuklar o yüzden sizde geçersiniz bence sonra bir durma dönemi gelir. :D

Yaşına göre boyun gayet yeterli. Annen biraz kısa olsa da baba tarafının boy gayet güzel. Hala önünde uzun bir yol var, uzaman oldukça mümkün. 20'li yaşlara kadar devasa olmasa da boy artışları yaşanabiliyor. Spesifik destekleyici egzersizler de yaparak katkı sağlayabilirsin bu sürece. 185 üstü bile görmen mümkün. Yağ oranını düşük tutmaya da dikkat et kesinlikle. Senin yaşlarında iken 174 civarlarındayım gibi hatırlıyorum. Şu an 184 olduk.

Doğrudur benim o. Yaşınıza göre bence boyunuz ideal ben sizin yaşınızda daha küçüktüm ama arkadaşların dediği gibi çoğunluklu olarak babanın boyunu geçiyor çocuklar o yüzden sizde geçersiniz bence sonra bir durma dönemi gelir. :D
Efendim eğer o siz seniz size bol teşekkürlerimi sunuyorum sizin sayenizde social club hesabı kurtardım rdr2 gta5 gibi rocktors oyunlarını kurtardım

Efendim eğer o siz seniz size bol teşekkürlerimi sunuyorum sizin sayenizde Social Club hesabı kurtardım RDR2 GTA 5 gibi rocktors oyunlarını kurtardım.

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı